Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka na úvod rozdrtila Santus


Branky


24

Dolní Rožínka na úvod rozdrtila Santus, kterému nasázela šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli pětkrát skórovali

Po dlouhé odmlce se odehrálo první utkání amatérských fotbalových soutěží, samozřejmě k radosti všech fotbalových nadšenců.

V Dolní Rožínce proběhl, tradičně předem nepředvídatelný souboj se Samtusem Jívoví. K radosti domácích fanoušků, tentokrát výsledné skóre bylo pro borce z Baníků velmi, velmi příznivé. Ale postupně...

Domácí hráči do utkání vstoupili velice aktivně, z čehož vyplynula hned v 3. minutě krajně nepříjemná situace pro brankáře hostí, jenž pod tlakem Jendy Čermáka, nastřelil balón do svého obránce, a protože po odrazu míč směroval k opuštěné brance, tak pro střelce Čermiho kvalit nebyl žádný problém zakončit. Po dalších dvou minutách se Čermák prosadil znova po skvělé akci několika spoluhráčů. Druhý útočník Matěj Urban, nesoucí hrdě číslo 17 na svých zádech, se ovšem nenechal zahanbit a v 15. a 36. minutě vstřelil další dvě branky. Oba útočníci dělali problém hostující obraně především svojí rychlostí. Do konce poločasu se ještě jednou prosadil Honza Čermák a při poločasovém stavu 5:0, bylo o výsledku utkání takřka rozhodnuto.

Druhý poločas se již jen dohrával

Ve druhém poločase se ovšem Jívoví nevzdalo a bojovalo dále, dokonce si hosté vytvořili několik šancí, ale bez výsledného efektu. Oba týmy dali šanci hráčům z lavičky a utkání se vlastně jen dohrávalo. V 69. minutě uzavřel výsledné skóre Jan Čermák.

Baník zaslouženě zvítězil, po velice dobrém týmovém výkonu, jenž plně zúročili oba domácí útočníci.

Utkání se odehrávalo před krásnou diváckou kulisou a bylo znát, že fanouškům i hráčům fotbalové klání už chybělo a především domácí si jej krásně užili.





Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Utkání se odehrávalo před krásnou diváckou kulisou a bylo znát, že fanouškům i hráčům fotbalové klání už chybělo a především domácí si jej krásně užili.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] (63. J. Vařejka [-] ) , F. Šmerda [-] , V. Vondruška [-] (67. O. Černý [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] (77. J. Bílek [-] ) , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , Z. Konček [-] (63. P. Pokorný [-] ) , R. Mazánek [-] (67. M. Šimeček [-] )

FC Santus Jívoví
J. Jakubec [-] - J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , D. Lukášek [-] , J. Horký [-] , Z. Holubář [-] , R. Havlíček [-] (82. J. Požár [-] ) , V. Dvořák [-] , P. Šustal [-] (65. M. Mach [-] ) , D. Dřímal [-]

ŽK: 48. R. Mazánek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - SKRYJA Stanislav, BROULÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 8. 2021 14:50
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Omlouvám se všem z Jívoví v článku jsem se přepsal, samozřejmě že Santus a né Samtus :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí Baník je v domácím prostředí silný a Santus porazí 3:2.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích