2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 14:00

1.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřičtí zvládli vstup do soutěže výborně, Petr Tichý dvěma brankami porazil Úvaly


Branky


0

Jeden z favoritů celé soutěže dnes zahájil sezonou. Litoměřice na svém hřišti přivítaly Úvaly a domácí zvítězili těsným rozdílem 2:1. Obě branky litoměřických fotbalistů vstřelil útočník Petr Tichý

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klasický vstup do nové sezony

V první polovině se hrál typický fotbal na začátku nové sezony. Oba soupeři se spíše poznávali, ale ke konci půle už šance střídala šanci. Několik složitých situací musel řešit především hostující brankář Václav Marek, který nedosáhl jen na jedinou střelu Petra Tichého ze třiatřicáté minuty. Litoměřice měly převahu hlavně ve středu pole a necelá pětistovka fanoušků viděla hodně slibných šancí na obou stranách. První půle ale přinesla pouze jeden gól, do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Snížení Úval přišlo pozdě

Ve druhém poločase oba soupeři dobře kombinovali a domácí obrana předvedla několik chyb, po kterých mohly úvalští fotbalisté vyrovnat. Bohužel se tak nestalo, se vším si poradil brankář Pechatý. A domácím se poté podařilo skóre zápasu navýšit - Petr Tichý byl znovu na správném místě a druhou brankou v utkání získal svému týmu dvoubrankové vedení, které se nakonec ukázalo jako klíčové. Dvě minuty před koncem snížil na rozdíl jediné branky úvalský David Bozděch, ale litoměřičtí si už s přehledem došli pro první výhru v sezoně. 



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Štefan Knapík, trenér Litoměřic: "V prvních dvaceti minutách to byla klasika na začátku sezony. Opatrný začátek, následně si oba týmy vytvořily několik šancí, soupeř naše chyby ale nepotrestal. Snížení před koncem už byla jen kosmetická úprava skóre, pohlídali jsme si to. Dnes nám to sedlo, kluci si to užili."

SK Úvaly
Tomáš Staněk, trenér Úval: "Start zápasu byl celkem vyrovnaný. V zápase potom bylo hodně šancí, dobře nás podržel brankář Venca Marek, měli jsme dvě-tři dobré šance, stejně jako soupeř. Výsledek je asi zasloužený."



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] , J. Kleniar [-] , J. Dolejška [-] (73. M. Macháček [-] ) , M. Novotný [-] - V. Stožický [-] (86. J. Horváth [-] ) , J. Hála [-] , V. Pavlíček [-] , J. Novotný [-] (84. M. Suchý [-] ) - P. Tichý [-] (79. M. Pokorný [-] ) , L. Krejza [-] (61. V. Flégl [-] ) -

SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Příhoda [-] (46. O. Benčič [-] ) , J. Moudrý [-] (41. F. Kuru [-] ) , P. Štěpánek [-] - J. Škoda [-] , A. Kraus [-] , P. Němeček [-] , P. Pejša [-] (46. M. Barták [-] ) , J. Kadeřábek [-] (73. P. Špringr [-] ) - D. Bozděch [-] , J. Zaal [-]

ŽK: 9. F. Svoboda , 87. V. Flégl - 24. J. Zaal .
Hráči zápasu: P. Tichý - V. Marek .
Místo: tráva. Rozhodčí: Stieber Filip - TRYZNA Lukáš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.