M. Obrtlík 29. (vl.)
1:2p.
(1:1)
12. D. Egrt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Souš potrápil Lovosice, hosté však uspěli na penalty


Branky


29. M. Obrtlík (vl.) - 12. D. Egrt
0

Poslední domácí utkání Baník Souš sehrál s prvním celkem tabulky ASK Lovosice. Utkání bylo hráno za studeného podzimního počasí na umělém trávníku, na kterým zápas v normální hrací době zápas skončil nerozhodně 1:1 a o osudu zápasu musely rozhodnout pokutový kopy, v nižch byl úspěšnější vedoucí celek Divize B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice se nešťastným způsobem samy připravily o vedení

Z počátku utkání byli hosté aktivnější, domácí hráči herní kvalitu nahrazovali bojovností. První šance a vlastně i změna brankového skóre přišla ve 12. minutě, kdy hostující Egrt, odchovanec FK Litvínova, zpoza šestnáctky vyslal lehkou střelu k pravé tyči domácího brankaře a ta k údivu všech přítomných skončila v brance.

 

Domácí hráči než se otřepali z obdržené branky mohli inkasovat znovu, když po necelé čtvrthodiny hry na půlící čáře domácí levý obránce Fiřt prohrál souboj o míč a hostující agilně hrající Egrt se řítil sám na domácí branku, ale domácí zkušený brankař Unger jeho sólo zlikvidoval a napravil tak nedostatečný zákrok při první obdržené brance.

 

Ve 29.minutě domácí hráči Baníku Souš zahrávali rohový kop, jenž obstaral střední záložník Diego, který poslal na přední tyč ostrý centr a po hlavičkovém souboji si vlastní branku hlavou vstřelil hostující stoper Obrtlík. Ve 32. minutě domácí vstřelili další branku, ale hlavní rozhodčí ji správně neuznal, neboť byla dosažena rukou domácího kapitána Štípka, který za tento zákrok obdržel žlutou kartu. Do poločasu se nic již důležitého nestalo, a tak se šlo do přestávky s remízovým stavem 1:1.

Atraktivní druhý poločas gól nepřinesl a zápas došel do penalt

Do druhého poločasu domácí hráči nastoupili s odhodláním zvítězit, a tak se více tlačili před hostující branku. V 56. minutě měl stoprocentní šanci domácí defenzivní záložník Christof, který obdržel z levé strany perfektní přízemní centr od Petra Hlaváčka, míč se snažil dát do protipohybu brankáře hostí, ale ten jeho záměr přečetl a tuhle slibnou šanci zlikvidoval.

 

V 69. minutě zahrával domácí dirigent Diego přímý volný kop z pětadvaceti metrů, ale jeho střela skončila na levé tyči hostující branky Losovosic. Deset minut před koncem zápasu se na pravé straně hřiště prosadil Hynek a poslal nadějný míč do pokutového území, ale domácí „sniper“ Václav Štípek vystřelil těsně vedle hostující branky. Poté již do konce utkání zbývalo několik málo minut a vše směřovalo k remíze, což se také stalo. Domácí hráči ještě mohli v pokutových kopech získat další bod, ale jak je již tradicí podzimních utkání roku 2015, opět prohráli, a to 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér): „Bylo to hodně těžké utkání s kvalitním soupeřem s výborným a zkušeným týmem. Naše sestava byla založena na bojovnosti a momentální kvalitě kádru. Branka hostů padla po opětovně nedodržovaných pokynech, respektive neobsazování prostoru před vlastním pokutovým územím, kde si hosté vzápětí hned vytvořili další šanci, gól ale padl na opačné straně, když po domluvě rozehrál rohový kop Diego da Silva a po jeho ostrém centru na přední tyč si Lovosice vstřelili vlastní gól. Poločas byl vyrovnaný a po přestávce se hrálo především mezi oběma šestnáctkami. Lovosice mohli jít do vedení střelou z dvaceti metrů, která těsně minula naši branku, ale stoprocentní šanci měli na kopačce Karel Kristof a Václav Štípek, oba ji ovšem nedokázali proměnit. Následovaly pokutové kopy, které po celém podzimu raději nebudu komentovat. Bohužel jsme v domácím prostředí ztratili další body.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
M. Unger [-] - P. Fiřt [-] (46. V. Pátek [-] ) , P. Bohata [-] , P. Ihracký [-] (88. V. Popelka [-] ) - P. Hlaváček [-] , S. Da [-] (70. M. Hlaváček [-] ) , K. Christof [-] , V. Wagner [-] (77. Z. Bartoš [-] ) , J. Hynek [-] , J. Zápotocký [-] - V. Štípek [-] -

ASK Lovosice
F. Marek [-] - T. Bubeníček [-] , D. Kolář [-] (46. P. Šalda [-] ) , J. Procházka [-] - D. Šraga [-] , M. Faust [-] , A. Holub [-] , K. Kratochvíl [-] (89. P. Stejskal [-] ) , D. Egrt [-] (87. M. Kočí [-] ) - J. Svátek [-] - M. Obrtlík [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.