2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Bogár otočil zápas ve prospěch Aritmy


Branky


59. I. Bogár , 74. I. Bogár - 44. F. Kapias
0

Jindřichův Hradec předvedl velmi zdařilý výkon na půdě Aritmy, dokonce vedl zásluhou Kapiase, který se trefil chvilku před koncem prvního poločasu. Druhé dějství už patřilo Pražanům a díky Ivanu Bogárovi mohou vokovičtí slavit zisk třech bodů a dělené první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny...

Favorit utkání byl jasný, Aritma od začátku sezóny podává velmi slušné výkony a drží se na špici tabulky. Jindřichův Hradec ale svého soupeře zaskočil a vysokým pressingem držel domácí na uzdě. Ve 44. minutě pak dokonce Jihočeši skórovali. Rychlý brejk přetavil v ránu do břevna Kučera a míč se odrazil k Filipu Kapiasovi, který si následně věděl rady.

... domácí nezlomil

Aritma se zvedla a začala hostům více zatápět. Vyrovnání pak přišlo v 59. minutě. Modr navedl balón z levé strany, přihrával na vápno, kde byl ale dřív jindřichohradecký bránící fotbalista. Při odkopu však trefil jednoho ze svých spoluhráčů do hlavy a míč se odrazil k Pánkovi. Ten ho přistrčil zpět k Modrovi, jenž se dobře protáhl kolem obránců a naservíroval balón Igorovi Bogárovi, pro nějž bylo pohodlné zakončení do prázdné brány vůbec prvním dotykem s balónem po příchodu na hřiště. Dále rozehrával Hrabák standardku z půlky hřiště, Pánek vracel míč před bránu, po skrumáži se míč dostal k Ambrusovi a jeho střela na vzdálenější tyč skončila až v síti. Pro ofsajd však gól platit nemohl. Pražané nemuseli zoufat, v 74. minutě se znovu prosadil střídající žolík. Druhý gól vokovických padl po standardní situaci po faulu na Rybku. Sám faulovaný se chopil rozehrávky, poslal míč do vápna na Kabeleho, jemuž utekl míč, ale stihl přistrčit míč patičkou Igorovi Bogárovi, který svým druhým gólem dokonal obrat Aritmy.








Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
T. Kubr (Aritma Praha): "První půle od nás nebyla vůbec dobrá, nemohli jsme se dostat do zápasu. Sice jsme měli dvě tři dobré šance, ale předvedenou hrou jsme to nebyli my. Na druhou půli jsme udělali nějaké změny v sestavě a hra byla lepší. Zdálo se mi, že ke konci začaly soupeři docházet síly a zaslouženě jsme zápas otočili. Hradec byl nepříjemný, důrazný, běhavý. Tohoto vítězství si nesmírně ceníme, museli jsme otáčet proti velice kvalitnímu soupeři. Jsem rád za Igora Bogára, vrátil se po nepříjemném zranění (natržené postranní vazy v koleni), dal se dohromady a teď se dvakrát trefil. Doufám, že mu zdraví bude držet. Dále se zápas povedl Ondrovi Rybkovi a Tomáši Modrovi."




Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] (58. I. Bogár [-] ) , O. Ksandr [-] , M. Ambrus [-] , T. Modr [-] - J. Kabele [-] (88. T. Volek [-] ) , L. Hrabák [-] , V. Schön [-] , M. Macek [-] - T. Madej [-] (46. I. Pánek [-] ) , O. Rybka [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - J. Strejček [-] , T. Beránek [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] - P. Pěnka [-] , M. Slavík [-] , R. Koutný [-] , J. Kluzák [-] - F. Kapias [-] (75. F. Votava [-] ) , V. Kučera [-]

ŽK: 43. J. Kabele - 71. R. Koutný , 83. T. Beránek .
Hráči zápasu: O. Rybka , T. Modr , I. Bogár .
Místo: UMT. Počet diváků: 172. Rozhodčí: Cihlář František - Kubec Václav, Šafránková Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.