1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclavští fotbalisté vydřeli bod s Otrokovicemi


Branky


0

Po minulé domácí porážce chtěli břeclavští fotbalisté za každou cenu doma uspět za tři body. Proti Otrokovicím ale bylo vše jinak, když už v 7. minutě prohrávali 0:1. Do konce prvního poločasu se skóre neměnilo, a tak Břeclavští nastupovali do druhé půle s jednobrankovým mankem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku druhého dějství se domácí zvedli, obraz hry se úplně změnil, což vedlo k vyrovnání. Ačkoliv v dalším průběhu utkání přišly ještě další velké šance, skóre na svou stranu již domácí nepřeklopili.

Tak tedy od začátku. Krátce po rozehrání se dostal do šance domácí Šenkeřík, ale gólman Balážik střelu doprostřed zlikvidoval. Za chvíli to však byli hosté, kteří se dostali do vedení, když v sedmé minutě Silný dostal míč za obranu a svůj samostatný brejk zakončil přesnou střelou k tyči. „V prvním poločase jsme se po taktické chybě ve středu hřiště zbytečně dostali do stavu 0:1, což jsme samozřejmě nechtěli. Soupeř se z protiútoku dostal do vedení, což náš výkon v prvním poločase poznamenalo," hodnotil obdrženou branku břeclavský trenér Ivan Dvořák.

Hosty branka nakopla a Břeclavští se do akcí dostávali jen sporadicky. Pěknou kombinaci domácí předvedli ve 14. minutě, kdy Lapin střelou z dvaceti metrů mířil nad. Domácím se další pohledná akce povedla ve 24. minutě. Tentokrát ale Paděrova střela doplachtila vedle hostující klece. Ve 27. minutě málem potrestal chybu v břeclavské obraně Silný, jeho střela však také skončila těsně vedle. „Tím, že se soupeř dostal do vedení, jsme byli v křeči. Nedokázali jsme dobře kombinovat, nevytvářeli jsme si šance. Hráčům bych nevytýkal přístup k utkání, že by se nesnažili. Jednoduše nám to nešlo," dodal ještě k výkonu v prvním poločase Dvořák.

Ve druhém už to byli Břeclavští, kteří převzali aktivitu. Velkou šanci měl Šenkeřík, dostal se až k hlavičce, ta ovšem zamířila nad hostující branku. Kýženého vyrovnání se Břeclav dočkala v 69. minutě, kdy Simandl nakopl míč, hostující gólman u něj byl dříve, avšak promáchl, a Šenkeřík už se do prázdné klece nemýlil. „O přestávce jsem řekl klukům, že to není příznivé, ale že zápas není určitě ztracený. Po minulém zápase v domácím prostředí jsem avizoval, že budeme chtít za každou cenu tři body, i když bude stav nepříznivý," přiblížil situaci před vyrovnávací brankou Dvořák.

V 80. minutě mohli domácí strhnout skóre na svou stranu. Šenkeřík v pádu nahrál na volného Da Silveiru, jehož však výborným zákrokem vychytal Balážik. „Patnáct minut před koncem jsme to riskli a přešli na tři obránce. Chtěli jsme urvat tři body za každou cenu," zmínil Dvořák.

V závěru utkání ještě měli domácí velkou šanci. Simandl vyslal Carvalha, který si obhodil Juháse a rázem byli domácí v přečíslení, brazilskému hráči v domácích barvách však přihrávka následně nevyšla. „Místo střely volil přihrávku, jíž zachytili hostující hráči. Škoda, myslím, že tři body byly blízko, ale nepodařilo se," uzavřel Dvořák.

http://breclavsky.denik.cz/fotbal_region/breclavsti-fotbaliste-vydreli-nakonec-pouze-bod-doufali-ve-vyhru-20150906.html



Sestavy


MSK Břeclav
L. Prokop [-] - M. Sedlo [-] , P. Fojtík [-] , T. Košut [-] , S. Klusák [-] (75. D. Stange [-] ) - C. De [-] , Z. Šenkeřík [-] , P. Simandl [-] , O. Paděra [-] , M. Levai [-] , S. Lapin [-] (46. M. Sycha [-] ) -

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , J. Foltýn [-] (75. J. Mlčák [-] ) , T. Netopil [-] , P. Rajnoha [-] , M. Němec [-] (84. V. Zach [-] ) , R. Elšík [-] , O. Šuranský [-] , L. Juhas [-] , J. Silný [-]

ŽK: 23. T. Košut , 35. S. Lapin , 40. P. Simandl , 42. Z. Šenkeřík , 51. O. Paděra - 38. R. Elšík , 52. O. Šuranský , 56. J. Silný .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - HORÁK Adam, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.