2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi rozhodoval až penaltový rozstřel


Branky


7

Další plzeňské derby se hrálo mezi domácím Prazdrojem a Liticemi. Jaký měl zápas průběh se dočtete níže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se dokázali prosadit oba týmy

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Litic a byli zaslouženě odměněni. V desáté minutě je poslal do vedení mladý Vladimír Liška. V zápětí se však podařilo domácím z první vážné situace vyrovnat. Postaral se o to velezkušený Tomáš Kratschmer. V tu dobu přihlížející publikum očekávalo gólové hody, ale na další branky si muselo počkat až do druhého dějství.

Ve druhé půli byly k vidění opět dvě branky

Ve druhé půli začali opět lépe hosté. Do vedení je poslal Tomáš Voves dvě minuty po startu druhého dějství. Jakoby se domácí po obdržené brance vždy namotivovali a do pěti minut se jim opět podařilo vyrovnat. Postaral se o to Michal Vachovec v pětapadesáte minutě utkání. Zbytek zápasu se spíše čekalo na balón, diskutovalo s rozhodčím a bylo téměř jasné, že zápas rozhodnou pokutové kopy, což se nakonec stalo. 

V pokutových kopech byli úspěšnější hosté

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a berou tak jeden bod na víc.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (hrající trenér): Zápas začali lépe hosté, kteří se zaslouženě ujali vedení, domácí poté z první vážné situace vyrovnali a zbytek poločasu se spíše diskutovalo, než hrálo. Fotbal k vidění prakticky nebyl, domácí zdržovali, hosté byli v křeči a tak pokračoval i druhý poločas, takže zasloužená remíza, hlavní rozhodčí řídil utkání pouze z kruhu, to úrovni také nepřidalo.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Hostička [-] , A. Brtna [-] (62. P. Hein [-] ) , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] , J. Pavlíček [-] , T. Kratschmer [-] , V. Brejcha [-] (62. R. Wais [-] ) , P. Brichcín [-] , P. Kratochvíl [-] , D. Urie [-]

TJ Plzeň-Litice
A. Doskočil [-] - A. Hanzlíček [-] , J. Koryťák [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , D. Blovský [-] (62. L. Kindl [-] ) , J. Kanta [-] , V. Liška [-] , J. Kolečko [-] (81. J. Knotek [-] )

ŽK: 40. D. Urie , 42. J. Hostička , 60. A. Brtna , 75. M. Vachovec , 83. P. Brichcín - 25. D. Blovský , 40. P. Vacek , 57. O. Kollros , 80. V. Liška , 80. L. Kindl .
Hráči zápasu: T. Kratschmer - O. Kollros .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Votruba Jiří - DIVIŠ Jan (N), FORMAN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Marek Kračmer
Tip experta: výhra hostů

Litice podruhé venku, ale tentokrát zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Litice podruhé venku ale tentokrát zvítězí.

Tip: výhra hostů