Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum doma utrpěl debakl, jejich tvrz vydrancovala Stráž


19

V 7. kole Okresního přeboru zvítězila Stráž nad Nežárkou nad domácím Chlumem 5:0. Hosté se dostali do vedení díky trefě Chovítka, po půl hodině hry to už bylo o dvě branky, když míč dopravil do sítě Mikuláštík. Ve druhém poločase přidali hosté další tři branky a odvážejí si tak snadné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Do Chlumu jelo strážské mužstvo s cílem zisku tří bodů, ale věděli že to nebude vzhledem k posledním výsledkům soupeře vůbec jednoduché. Po počátečním oťukávání se jako první osmělili hosté a to hned v 8. minutě, kdy Břetislav Chovítek doklepával do branky domácích Mikuláštíkovu přihrávku ze strany. Se soupeřovou taktikou nakopávaných balónů dopředu na Hájka bez využití zálohy se strážští popasovali poměrně dobře a spolehlivě si míče ze vzduchu sbírali a mohli tak rozvíjet kombinační hru směrem k soupeřově brance. A tak s velkou chutí hrající Vlastimil Mikuláštík ještě náskok do poločasu zvýšil, když skóroval ve 31. minutě. Poločasové skóre tedy bylo 0:2 a hostující tým mohl v kabině řešit v plamenné diskusi tzv. „Czaplárovu past“.

Domácím Csaplárova past nevyšla

Druhý poločas hosté začali opět aktivně, kdy si vytvořili několik vyložených šancí. Využita byla až ta ze 67. kdy byl Vlastimil Mikuláštík sražen ve vápně a byl nařízen pokutový kop. Ten sám, jak je jeho dobrým zvykem penaltu proměnil. V 72. minutě zakončoval pohlednou akci Mikuláštíka opět Břetislav Chovítek a zaznamenal tak svou druhou trefu v zápase. Dalo by se říci, že Stráž soupeře k vážnějším situacím nepouštěla, až na několik pokusů o skórování po standardních situacích, kdy si skoro vždy našel dobrou pozici pro zakončení ostřílený matador Hájek, který svedl s hostující obranou nespočet soubojů. O poslední branku utkání se v 75. minutě postaral nový hráč strážského mužstva Jakub Kalvas, který přestoupil tzv. last minute ze Starého Města pod Landštejnem a okořenil tak svůj první start za Stráž, když využil nezištné přihrávky Zváry a doklepával do odkryté svatyně domácího brankáře. Utkání hosté dohráli v poklidu ve své režii a po závěrečném hvizdu mohli výhru v kabině oslavit vítězným pokřikem. Další kolo hrají doma s Novosedly. Tedy s tradičním soupeřem, se kterým jsou zápasy vždy těžké a právem jsou označovány jako „DERBY“. Vzhledem k těmto okolnostem a tomu, že v tomto kole porazili největšího favorita soutěže Slavonice, se dá očekávat tuhý boj. 

Autor: Martin Zvára

 



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
V. Krch [-] - K. Moish [-] , J. Hájek [-] , M. Čáp [-] , M. Němeček [-] , R. Novák [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Eger [-] , J. Kalvas [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , M. Podsclan [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 36. O. Novák - 21. B. Chovítek .
Hráči zápasu: B. Chovítek , V. Mikuláštík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Devera Radek - JANOVSKÝ Tomáš, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích