Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv zvládla derby s Hlubokou B.


Branky


13

Derby mezi Zliví a Hlubokou lákalo fanoušky obou táborů na napínavé střetnutí. Oba tými hrají ve skvělé formě a dokazují to i čísla. Hluboká neprohrála 5 utkání v řadě a jako jediná dokázala sebrat body lídrovi z Borku. Zliv dokázala vyhrát 8 zápasů v řadě a šlape na paty právě Borku, proti kterému zaznamena jedinou svojí porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavík se prosadil těsně před poločasem

Zliv neměla v derby k dispozici hned několik hráčů, a tak bylo připraveno jen 12 statečných. Přesto měli domácí v prvním poločase herní převahu a vytvořili si i několik vyložených brankových příležitostí. Postupně své velké šance zahodil Bukovský, Slavík a Čáp. První branka padla ve 42. minutě, kdy utekl hostující obraně Kučera a naservíroval míč Jakubovi Slavíkovi, který to měl už snadné a uklidil míč do brány. 1:0 Nic zajímavějšího se nestalo, a tak se šlo do kabin s jednogólovým náskokem domácích. 

Čtyři góly v desetiminutovce

V druhém poločase se obraz hry výrazně nezměnil a domácí stále měli v zápase převahu. Hosté hrozili zejména ze standartních situací, které ovšem nevedly k vstřelení branky. V 70. minutě připadali domácí druhou branku, kdy po po Fürstově akci přidal Jakub Slavík svůj druhý gól. 2:0 O čtyři minuty později přidal Jiří Vlček třetí branku týmu, když jeho skákavá střela skončila za zády brankáře Frcala a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. 3:0 Tragickou desetiminutovku hostí zakončil ještě Jakub Slavík, který vstřelil v 78. a 79. branky a ukončil tím svůj gólový účet zápasu se čtyřmi brankami. 5:0 Následně se v závěru zápasu prosadil domácí Matěj Fürst a hosté odjeli s přídělem šesti branek. Domácí závěr utkání dohrávali v deseti hráčích, když se zranil stoper Jiří Vlček. 



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Derby s Hlubokou jsme herně vcelku zvládali od začátku, soupeř moc šancí neměl, zato my jsme pálili jednu za druhou. Nakonec jsme proměnili aspoň tu poslední před přestávkou, což nás trochu uklidnilo. Ale až do 70. minuty byli hosté ve hře, protože jsme nebyli schopní přidat druhý gól. Pak se ale stavidlo utrhlo a nakonec jsme dali hostům půltucet. Jsme za to rádi, bylo nás jen 12 a 2 hráči se nám zranili, takže jsme dohrávali v 10, naštěstí jen 10 minut, kdy už bylo hotovo. Snad se dáme pro příští týden dohromady.




Sestavy


SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Trnka [-] , J. Vlček [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , O. Bukovský [-] , J. Slavík [-] , L. Čáp [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - T. Kučera [-] , O. Krátký [-] , P. Matásek [-] , P. Tůma [-] , V. Marek [-] , P. Stejskal [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-] , R. Sedlický [-] , M. Tejko [-]

ŽK: 51. J. Trnka - 81. J. Procházka , 89. R. Sedlický .
Hráči zápasu: O. Němec , J. Slavík .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: GRANEC Robert - FLOREK Pavel, JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:43

Tip: remíza