M. Dogui 75.
1:1
(0:0)
50. A. Krč
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

24.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov zaváhal v Třebíči!


Branky


75. M. Dogui - 50. A. Krč
0

Domácí bojují o záchranu a potřebují každý bodík. Hosté mají slušnou formu a chtěli potvrdit minulé vítězství s Břeclaví..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Body se dělily!

Domácí Třebíč si vytvořila první příležitost již ve 3. min, po přihrávce Ošmery ale Dočekalovu střelu na přední tyči brankář Uvízl vyrazil na roh. Na druhé straně si i hosté vytvořili gólovou příležitost, Komenda ale byl nepřesný.Více se toho v prvnípůli neurodilo s vyjímkou pár náznaků.

Uničov se ujal vedení v 50. min., kdy po úniku po levé straně hřiště Krč střelou na vzdálenější tyč překonal domácího gólman Procházku - 0:1. Třebíč mohla vyrovnat o dvě minuty později, Doguiho střela na zadní tyč, která měla gólové parametry, ale jen těsně minula uničovskou branku. Štěstí na straně domácích stálo v 66. min., kdy Binarova střela skončila na tyči Procházkovy branky. Domácí vyrovnali na 1 : 1 v 75. min., kdy Ošmerovu přízemní střelu na zadní tyč Florián vrátil před branku a osamocený Dogui vstřelil vyrovnávající gól. Do konce zápasu už branka nepadlla, tak si iba týmy rozdělili po bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Jiří Balcárek,trenér: „Nedařila se nám naše hra. Byl těžký terén, nešla nám kombinace, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Nicméně nebudeme z toho dělat vědu, ve středu už hrajeme a chceme zvládnout domácí utkání s béčkem Zlína,"



Sestavy


HFK Třebíč
K. Procházka [-] - C. Bagnon [-] (54. M. Chalupa [-] ) , D. Komínek [-] , M. Dočekal [-] (46. M. Dogui [-] ) , P. Ošmera [-] , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , O. Benda [-] , P. Chalupa [-] , R. Novotný [-] (67. P. Florián [-] ) , M. Kelbler [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] , R. Juřátek [-] , R. Vejvoda [-] - T. Nuc [-] (86. A. Řehák [-] ) , T. Binar [-] , D. Kuba [-] (46. D. Dostál [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 10. D. Komínek , 79. P. Florián , 83. O. Benda - 10. T. Nuc .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - DOHNÁLEK Jan, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.