Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smilovice doma porazili Jistebník


Branky


5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smilovice ovládli první poločas

Po chvílkovem oťukavani se v 6.min. dostal za obranu domácích Wojcik, ale jeho pokus zlikvidoval domácí brankář Cymorek. V 9.min. se dočkali domácí, když Vlachovič povedenou střelou k tyči otevřel skóre 1:0. Pak následoval tlak hostů, když měli několik šanci k vyrovnání. Ve 32. min. se dostali domácí k rychlému protiútoku a hosté zastavili domácí jen za cenu faulu cca 20m od brány. Míč si připravil Míra a domácí už vedli 2:0. V 39. min. fauloval domácí hráči hosty tak, že výborně piskajici rozhodčí Boraň musel nařídit pokutový kop. A Šimák nadvakrát proměnil 2:1.

Výhra pouze o gól

Z druhé půle se odehrály jen 2. min. a hostující Štandl musel po druhé žluté do sprch. Pak se útoky střídali na obou stranách, až do 54.min. To domácí opět fauloval v šestnáctce a nařízeny pokutový kop nadvakrát proměnil Taraba. 2:2. V 65.min. z ojedinělého útoku domácí Vlachovič upravil na 3:2. Od té chvíle se domácí bránili tlaku Jistebniku, který se hnal za vyrovnanim. A v 85. min. mohl vyrovnat Wojcik, ale výborně chytajici Cymorek to už nedovolil. 



Sestavy


SC Smilovice
V. Cymorek [-] - O. Máj [-] , F. Przyczko [-] , V. Svoboda [-] , M. Vlachovič [-] , L. Míra [-] , D. Walach [-] , R. Cienciala [-] , P. Dytko [-] , B. Kocur [-] , R. Kisza [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Vedlich [-] , J. Bednář [-] , M. Raška [-] , J. Štandl [-] - P. Moučka [-] , A. Taraba [-] , J. Šimko [-] - T. Wojcik [-] , J. Rašek [-] , M. Šimák [-] -

ŽK: 52. V. Cymorek , 54. F. Przyczko , 68. D. Walach , 81. M. Vlachovič , 91. T. Hrbáček - 33. M. Šimák , 43. J. Štandl . ČK: 47. J. Štandl .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - GALÁSEK Michal, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petr Novotný
Tip experta: remíza

Jistebník po týdenní pauze remizuje ve Smilovicích.