0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Benešov ztratil zápas v závěru vlastní chybou, body bere Union


Branky


0

Loňský rok znamenal pro Benešov poměrně úspěšný vstup do ČFL. Tým, od kterého se nic velkého nečekalo, dokázal občas pěkně kousat a nakonec obsadil dostačující jedenácté místo. To Union de facto sestoupil. Třetiligovou účast mu zachránila až kauza odebírání bodů Jirnám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncentrované obrany odmítaly všechny útočné pokusy

Od úvodních minut se dalo očekávat, že ani jeden tým se nebude příliš hnát dopředu a proti těžko čitelnému soupeři případně lacino prohrávat. Přesto se hned ve druhé minutě mohl prosadit hostující Janda, jehož pokus z hranice vápna letěl jen těsně vedle. Na druhé straně prověřil Nguyena tradiční střelec Benešova Rejhon, hostující brankář byl však pozorný. Když se pak ve svých pološancích neprosadili ani Čapek a Koštíř, odcházelo se do kabin za bezbrankového skóre. 

Špatný odkop Tetoura potrestal Věchet

Podobně jako v prvním poločase se i v tom druhém snažili oba celky vycházet ze zajištěné obrany a případnou gólovou akci si trpělivě vypracovat. Do dobrého pokusu se dostal opět Janda, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Turek si zase vylámal zuby na Nguyenovi a ve velké šanci zklamal i kanonýr Rejhon. I přes neúprosné vedro prokazovali oba celky skvělou fyzickou připravenost a hráli kvalitní fotbal, na konci už ale přece jen mírně navrch hosté. Benešovští však obětavě skákali do jejich střel a nepouštěli je do vlastního vápna. Už už se zdálo, že zápas skončí bezbrankovou remízou. To by však nesměla přijít osmdesátá sedmá minuta a slabý odkop domácího brankáře Tetoura. Tomu totiž rána nesedla a dokutálela se rovnou na nohu Věchetovi, který z takzvané půlky půlky poslal míč vzduchem do odkryté branky dříve, než se stihl Tetour vrátit – 0:1. Tím byl osud zápasu završen a tři body putovali do Nového Bydžova. 



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Večera [-] , J. Vokoun [-] , J. Laštovka [-] , Z. Vrňák [-] - J. Žák [-] , P. Čapek [-] , D. Skopec [-] , L. Balata [-] (53. O. Šíma [-] ) , D. Rejhon [-] (90. L. Braný [-] ) - M. Turek [-] (81. P. Svoboda [-] )

Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , T. Dudla [-] , P. Mokošín [-] (86. O. Janouch [-] ) , R. Žalman [-] - P. Janda [-] , P. Motyčka [-] (90. A. Langr [-] ) , M. Koštíř [-] (76. J. Věchet [-] ) , P. Besta [-] - O. Kraják [-] , Z. Zmeškal [-] (63. J. Macháček [-] )

Počet diváků: 252.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.