Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrrrrrr na ně? V Táboře na toto heslo rozhodně nezapomněli!


0

Táborské béčko je jedním z nováčků letošního ročníku třetí ligy (postup z druhého místa v Divizní skupině A) a právě i vzhledem k tomu, že jakožto B tým má na jeho zápasy značný vliv počet posil z kádru druholigového áčka, nebylo dopředu vůbec snadné odhadnout, jakou kvalitu tým nabídne. Naopak Jirny prokázaly v minulém ročníku svou velkou sílu a umístily se na druhém místě konečné tabulky. Papírový favorit tak byl jasný, přesto by si jen málokdo troufl domácí odepisovat už před zápasem a ti brzo ukázali proč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hattrick stačilo Traoremu necelých deset minut

V Táboře se na ČFL zdá se velice těšili. Svou chuť po gólech přetavili v první úspěch hned v úvodu utkání, když se hlavou perfektně trefil do centru Kočího střelec Stoszek a poprvé tak přepisoval skóre – 1:0. Dostat v úvodu utkání branku je nepříjemné, co je ale horší? Dostat dvě. A toho dosáhli domácí po pouhých dvou minutách od prvního zásahu. Ve skrumáži ve vápně, která opět vznikla po centru z pravé strany, se nejlépe zorientoval Traore a podruhé tak překonal vyběhnutého Víška – 2:0. To už bylo na Jirnské moc a tak přejali otěže zápasu na chvíli oni. A ta chvíle jim stačila, aby záhy, tedy přesněji řečeno opět po dvou minutách hry vybojovali pokutový kop. S tím si bez problémů poradil Nečas a korigoval tak skóre na 2:1. Táborsko cítilo, že výhra je v jeho silách a taky, že dvoubrankové vedení se mu zamlouvalo více. Pro změnu to tedy tentokrát trvalo minuty tři a míč skončil opět v síti Jiren. A opět to bylo po centru Kočího z pravé strany. Do branky jej umístil dnes již po druhé Traore – 3:1. Jirny byly otřeseny a to ještě nebyl všem dnům konec. Pokud jsem výše zmínil, že dostat v úvodu zápasu dvě branky už opravdu bolí, pak opravdovou ranou je inkasovat čtyřikrát v úvodní dvacetiminutovce. A přesně toho se měly Jirny dočkat. Přesně devět minut totiž uběhlo od prvního zásahu Traoreho, když hlavou zakončoval k pravé tyči bezmocného Víška a završil svůj bleskový hattrick – 4:1. V tu chvíli už začali diváci cítit ve vzduchu pověstného bůra a jejich touhu po potupení soupeře vyslyšel ve dvacáté šesté minutě dosavadní nahrávač Kočí. Z trestného kopu z levé strany se rozhodl pro přímé zakončení a to se mu vyplatilo – 5:1. To byla na jeden poločas slušná nadílka a to se navíc vše podstatné vešlo do necelé půl hodiny. Poté přišel logicky gólový útlum a následně poločasová přestávka.

Vlastní gól završil smolný den hostí

Po gólové smršti v prvním poločase se dalo očekávat, že ten druhý bude probíhat v klidnějším tempu. Přece jen dotahovat takovou ztrátu proti rozjetému Táboru bylo velice těžké a domácí naopak neměli důvod, tlačit se dopředu. Jediný gólový moment z druhé půle si tak vzal na hlavu, respektive na nohu smolař Dubský, který si nechtěně srazil do vlastní branky odraženou střelu Stoszka – 6:1. Stejné skóre svítilo na světelné tabuli i po závěrečném hvizdu sudího Ulricha. Táborsko tak odstartovalo sezonu snovým výsledkem proti papírovému favoritu, Jirny budou muset v dalších zápasech předvést mnohem lepší výkon.

Autor reportáže - František Jaroš



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Kotrba [-] , J. Chotovinský [-] , J. Vavřina [-] , J. Smetana [-] - M. Sladký [-] , B. Ibrahim Traore [-] (61. L. Turek [-] ) , A. Kočí [-] (87. F. Bakule [-] ) , T. Froněk [-] , M. Rabiňák [-] (71. J. Peterka [-] ) - J. Stoszek [-] (80. M. Novák [-] )

SK Viktorie Jirny
P. Víšek [-] - M. Parys [-] , M. Pávek [-] , M. Čepelák [-] - F. Škorvánek [-] , V. Pokorný [-] (61. R. Bukač [-] ) , O. Kejha [-] , T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] - R. Nečas [-] , J. Vondráček [-] (80. R. Stöckner [-] )

Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.