Kobeřice daly bůra Čeladné


Branky


11

Kobeřice vyhrály o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice vedly o čtyři branky

Čeladná přivítala Kobeřice. O výsledku rozhodla branková smršť mezi 26. až 36. minutou, ve které dali hosté čtyři branky. Vedení se ujali hosté ve 26. minutě, kdy Král prostčil míč na Šimečka, jenž pohodlně skóroval - 0:1. Druhý gól přidal o dvě minuty později po přímém kopu Krále Ševior, který nohou nekompromisně z pěti metrů zamířil pod víko - 0:2. Ve 35. minutě provedli hosté rychlou akci, kdy si Kubný narazil míč s Rotherem, a Kubný pak ze dvaceti metrů zamířil k tyči - 0:3. Hned o minutu později po dlouhém výkopu bramkáře vysunul do strany Král Kryštofa, jenž počtvrté přinutil brankáře lovit míč z brány - 0:4. 

Kobeřice přidaly ještě jednu

Ve druhém poločase už daly Kobeřice jen jednu branku, když si v 54. minutě narazil Kraut míč se spoluhráčem, a jemným nadýchaným obloučkem po páte pokořil domácího brankáře - 0:5. Ve zbytku zápasu se už nic nestalo a Kobeřice si domů odvezly zaslouženě tři body. 



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - MALÝ Tomáš, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2021 08:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů