3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav šlape jako hodinky, Benešov je opět bez bodu


Branky


0

V minulé sezóně byla Čáslav jedním z adeptů na sestup a až do poslední chvíle se zdálo, že to tak i dopadne. Udržela se, avšak hned v prvním kole jí uštědřily Zápy tvrdý šesti gólový výprask! Jiným případem je Benešov, který neměl v minulém ročníku žádné větší potíže, naopak vstup do toho letošního mu nevyšel. Vzájemný souboj obou týmů tak měl napovědět, v jakémže rozpoložení se oba nacházejí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez větší šance

Jak domácí, tak hosté se rozhodli začít spíše pozvolna a oťuknout si svého soupeře. Jak Stehno, tak Tetour ale mohli být klidní, proti žádným opravdu nebezpečným střelám zasahovat nemuseli. Trochu více ze hry měl Benešov, Čáslav ale jeho útočné snahy bez problémů eliminovala. Branky tak byly souzeny až druhému dějství.

Slepené góly rozhodly, Benešov dokázal pouze korigovat

To, čeho se diváci v prvním poločase nedočkali, přišlo v tom druhém hned čtyřikrát. Skoro na minutu přesně po hodině hry se domácí tým prosadil poprvé. Mlynka přebral míč na úrovni velkého vápna, dokázal si vypracovat střeleckou pozici a přesnou ranou k tyči se nemýlil – 1:0. Divácká oslava branky nejspíše nadchla Jana Jíchu. Ten totiž pouhé dvě minuty po Mlynkovi donutil Tetoura kapitulovat podruhé, když do prázdné branky dorážel nedostatečně důrazný lob jednoho ze svých spoluhráčů, čímž divácké oslavy prodloužil – 2:0. A za dvacet minut si diváci příznivci zaskotačili potřetí. Čáslavští si mezi sebou párkrát předali míč a Ladislav Vopat z toho těžil gólovou střelou – 3:0. Jak už bylo předesláno v nadpisu, Benešov se nakonec zmohl pouze na korekci celkového výsledku a na svědomí si to vzal Krmenčík, který zakončoval přesně přes bezmocného Stehna. Domácí už žádné další drama nedopustili a zaslouženě přivítali novou sezónu na domácím hřišti výhrou. Výprask ze Záp tím snad v očích fandů odčinili.

 



Sestavy


FK Čáslav
J. Stehno [-] - M. Vácha [-] (70. M. Výborný [-] ) , J. Strnad [-] , P. Váňa [-] , P. Pokrovskij [-] - T. Mlynka [-] (84. P. Bilinkiewicz [-] ) , R. Reiter [-] (64. J. Suk [-] ) , L. Vopat [-] , P. Tomášek [-] - J. Jícha [-] (90. M. Frejlach [-] ) , T. Matějka [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Večera [-] , J. Laštovka [-] , Z. Vrňák [-] (66. J. Micka [-] ) , J. Zákostelský [-] - R. Koval [-] (76. L. Balata [-] ) , P. Čapek [-] , D. Skopec [-] , J. Žák [-] - M. Turek [-] (61. D. Rejhon [-] ) , M. Krmenčík [-]

Místo: Vodranty / tráva. Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.