Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim vyloupila Benešov a servítky si nebrala


0

Tradičním týmem, který vyvolává u soupeřů respekt už Chrudim nějak týn pátek bez pochyb je. I letos se počítá, že se bude pohybovat v nejvyšších patrech tabulky. A Chrudim tyto předpoklady zatím naplňuje do puntíku. Ve třech odehraných kolech (čtvrté kolo bylo předehráno) se třikrát radovala z vítězství. Pravda, hned prvního z nich bylo dosažena až po penaltách a to překvapivě s nováčkem soutěže Benátkami. To však nic nemění na tom, že Chrudim šlape. A Benešov? Úvod do sezóny je v podání tohoto klubu zatím velkým zklamáním. Oba dva své předchozí zápasy Benešov prohrál a to stál proti Čáslavi a Unionu, týmům, které byly minulou sezónu za ním. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek určil parádní trefou Zákostelecký

Pokud byl před zápasem jasně daný favorit a outsider, na hřišti to během prvního poločasu poznat nijak nebylo. Chrudim překvapila nepříliš dynamickým tempem, kterému Benešov pohodlně stačil a hra tak byla víceméně vyrovnaná bez větších šancí nebo opravdu nebezpečných střel. Hned první nebezpečná akce ale dopadla z fotbalového hlediska na jedničku. Psala se třicátá osmá minuta, když se do velké šance dostal Rejhon. Jeho střelecký pokus se nevydařil, odražený míč si ale poté vzal na starost Zákostelecký a nechytatelnou ranou jej napálil přímo k tyči – 1:0. Do konce poločasu se ještě domácí snažili dostat před branku a přidat i druhý gól, Chrudim jim to ale nedovolila. Přesto skončil poločas překvapivým vedením Benešova. 

 

Druhý poločas režírovali hosté

Hosté si v šatně asi pořádně vyříkali všechny důvody, proč je poločasové skóre pro jejich tým takto nepřijatelné a co tedy změnit, aby došlo k jeho zvrácení. Druhá polovina už totiž patřila výhradně jim. Chrudimským sice chvíli trvalo, než se pořádně rozstříleli a tak nejen Kopecký ale i další mířili buď mimo nebo naopak přímo doprostřed. Nicméně byla jen otázka času, kdy začnou své šance přetavovat v góly. Ten čas nastal po hodině hry. Odražený míč se dostal k Sixtovi, který jej placírkou v klidu uklidil do brány – 1:1. Tři minuty na to si velkou minelu připsal na svůj účet Tetour. Při vykopávání míče si počínal tak nešťastně, že trefil pouze napadajícího Rybičku, od něhož se míč odrazil rovnou do prázdné brány – 1:2. Tři minuty, smolný gól a naděje Benešova na příjemné překvapení vzaly za své. Domácí trenér sice zareagoval dvojitým střídáním, ani tento krok už ale nesesadil nakopnutou Chrudim ze sedla. Chvílemi to sice vypadalo, že by ještě domácí mohli zlobit, tyto snahy však vzaly záhy za své. V sedmdesáté osmé minutě totiž přidal potřebnou pojistku do Benešovské branky kanonýr Kopecký, který stál na konci perfektně vyřešeného přečíslení – 1:3. A i tento gól dostal podobně jako první vstřelený záhy jen o pět minut mladšího bratříčka. Byl to opět Kopecký, kdo stál na konci zkušeně zvládnutého protiútoku – 1:4. Nahrával Radim Holub. To byl poslední hřebíček do Benešovské rakve a stejné skóre svítilo na světelné tabuli. Chrudim pověst favorita potvrdila, ani na počtvrté neprohrála a společně s Domažlicemi se dělí o první příčku.

 



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Večera [-] , J. Zákostelský [-] , J. Vokoun [-] , Z. Vrňák [-] - D. Skopec [-] , P. Čapek [-] , D. Rejhon [-] (77. O. Šíma [-] ) , J. Micka [-] (69. L. Balata [-] ) , J. Laštovka [-] - P. Svoboda [-] (69. M. Turek [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Krčál [-] , J. Adámek [-] , M. Radouš [-] , V. Řezníček [-] - L. Kopecký [-] (84. M. Malinský [-] ) , O. Kesner [-] , D. Sixta [-] (86. M. Opina [-] ) , J. Luptovský [-] (46. S. Langr [-] ) - P. Rybička [-] (80. L. Mastík [-] ) , T. Vácha [-] (58. R. Holub [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 202.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.