1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov na výhru v základní hrací době stále čeká


Branky


0

Čtyři prohry v řadě na úvod sezóny, to rozhodně nesvědčí o momentální herní pohodě. Benešov se musel prostě ještě hledat a jednoduché to rozhodně neměl. Nicméně remízy s Benátkami a obzvláště Domažlicemi ukázaly, že proti Benešovu nelze nastupovat ledabyle. A to se ani nedalo čekat od Tachova, který se do Benešova vydal v rámci sedmého kola ČFL. Ani jeho výsledky totiž není radno předem tipovat. Obzvláště výhra na Zápami 4:1 byla velmi překvapivá. Bylo tedy otázkou, jak vzájemné měření obou týmů ze spodní poloviny tabulky může dopadnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houdek se proti Rejhonovi vytáhl

Pozice obou týmů v dolní části tabulky napovídala, že utkání bude spíše opatrné a ani jedno mužstvo nebude chtít zbytečně inkasovat. Což se také potvrzovalo. Do první větší šance se tak dostal až ve dvacáté čtvrté minutě domácí Rejhon, který pálil po rohovém kopu tvrdě z hranice velkého vápna. Houdek však stihl včas zareagovat a jeho pokus vytáhl mimo tři tyče. Do podobné situace se dostal i o deset minut později na druhé straně po autovém vhazování Hrdlička. Ten ovšem prostor mezi tyčemi sám vůbec netrefil. A za dalších deset minut, tedy v samotném závěru poločasu, prověřil ještě jednou Houdka Zákostelecký, který pronikl po levé straně hřiště, uvolnil se do střely a Houdek měl co dělat, aby i jeho pokus zneškodnil, i když za cenu rohového kopu. V prvním dějství tak branka nepadla.

Rejhon nepochopitelně minul prázdnou kasu

V druhém dějství, jako první zahrozili hosté, když po autovém vhazování a přiťuknutí hlavou, zakončoval rovněž hlavou Šácha. Nebyl však dostatečně ani důrazný, ani přesný a jeho pokus tak byl pro Štěpánka lahůdkou. Za domácí se snažil odpovědět Rejhon, který se hbitě prosmýkl mezi dvěma obránci levé straně velkého vápna a servíroval gólovou přihrávku na Šímu, který zakončoval ve skluzu těsně vedle. Rejhon hrál výborný zápas a o to více jeho i všechny fanoušky Benešova překvapila a velmi zamrzela situace z šedesáté deváté minuty. Rejhon se dostal za obranu Tachova a postupoval ze strany sám na Houdka. Ten očekával přihrávku před branku na další nabíhající Benešovské a tak se tímto směrem i skokem vrhl. Rejhon však zachoval klid a míč u nohy. Ocitl se sám před zcela prázdnou branku a v tu chvíli zcela nepochopitelně výrazně minul. Rána mu absolutně nesedla. Poslední dvě šance zápasu přišly až v samotném závěru a obě byly zakončeny hlavou. Na straně Tachova pálil po standardní situaci těsně nad nehlídaný Tříska, za Benešov pak po centru Vrňáka zakončoval Kučaba, nebyl však dost důrazný a Houdek jeho pokus v klidu zalepil do svých rukavic. Rozhodnout musel až penaltový rozstřel.

Štancl se odpovědnosti nezalekl


V penaltách šlo z pohledu obou týmů vše jako po másle až do osudové čtvrté série. V ní se totiž vytáhl brankář Štěpánek, který přesně odhadl záměr Hrdličky pálit k jeho pravé tyči a míč perfektně zastavil. Martin Štancl tak šel na svůj pokus s vědomím, že může celý zápas rozhodnout a to také udělal ranou k Houdkově levě tyči. Tachovský brankář se za ní pouze ohlédl. Benešov se tak dočkal dalších dvou bodů a po sérii čtyř proher navazuje šňůrou remíz.

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


SK Benešov
M. Štěpánek [-] - Z. Vrňák [-] , M. Štancl [-] , D. Preisler [-] , J. Zákostelský [-] - J. Laštovka [-] , J. Micka [-] (70. M. Večera [-] ) , P. Čapek [-] , D. Rejhon [-] (80. L. Balata [-] ) , D. Skopec [-] - O. Šíma [-] (85. M. Kučaba [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Ruda [-] (71. M. Šácha [-] ) , J. Matas [-] , M. Knakal [-] , T. Habart [-] - D. Tříska [-] , V. Hrdlička [-] , M. Kravar [-] , P. Šácha [-] (64. L. Hudec [-] ) , O. Stružka [-] (83. L. Tušl [-] ) - F. Dvořák [-]

ŽK: J. Laštovka .
Místo: tráva. Počet diváků: 162. Rozhodčí: Kramlová Eliška - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.