1:1
(0:0)
74. P. Švach (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:15

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice srovnaly v duelu s Jaroslavicemi až sedm minut před koncem


Branky


83. D. Dorazín - 74. P. Švach (p.)
11

Tečovický Bivoj potřebuje body jako sůl a tentokrát v duelu s Jaroslavicemi bral jenom jeden. Hosté se ujali vedení z penalty, za domácí srovnal v závěru David Dorazín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Facebook Tečovic:

  Utkání mělo náboj od samého začátku. V sedmé minutě nastřelil Jokl při rozehrávce v pokutovém území dorážejícího Švacha, ale jím odražený balon se mu vrátil. Pak Vopatřil potáhl míč po pravé straně a jeho centr poslal Dorazín hlavou cca metr od tyče do autu. Na druhé straně po odkopu hostí přeskočil míč i Závodu a Paníček z oblouku pokutového území střílel vedle. Z protiútoku centroval Plachý, Žbel vyboxoval k Ondíkovi, který ale z voleje trefil jen Zikmunda do hlavy. Hosté pak křížnou ranou Švacha orazítkovali břevno Joklovy branky nedaleko spoje s tyčí. Domácí měli další příležitost po půlhodině hry, kdy Frkal uvolnil Dorazína, ale jeho střelu hostující gólman vyrazil na roh. Po trestném kopu Závody střílel Chovanec hlavou mimo a hosté z brejku dokonce vstřelili branku Paníčkem, ta ale nebyla pro postavení mimo hru uznána. Domácí si pak vypracovali několik dobrých příležitostí, Vopatřil z úhlu neprostřelil golmana hostí, Žbelem vyražený míč nedokázal Holman dostat do sítě, Frkalův roh střílel Chovanec nůžkami přes sebe pouze brankářovi do rukou, zdí tečovaný Frkalův trestný kop Žbel s vypjetím sil vytlačil nad břevno, pak vychytal Plachého, který střílel z rohu malého trestného území a Aleš Ondík neuspěl ani po dvou dorážkách. Po přízemní střele Paníčka Jokl s obtížemi vyrazil na roh a z něj Švach střílel těsně vedle. Minutu před koncem pak musel vyboxovat trestný kop Macalíka a do kabin se šlo bez vstřelených branek.

Domácí dokázali srovnat

Ve druhé půli po akci Holmana a Vopatřila střílel Holman slabší levou v dobré pozici vedle, Dorazín utekl po pravé straně, jeho centr beci zablokovali a dorážku poslal do boční sítě. V 57´ centroval hostující Mynarčík, Švacha v jasné pozici na rohu brankového území Jokl vychytal a z následujícího rohu opět zabránil jasné brance, když vyrazil prudkou střelu Mynarčíka. Domácí Frkal pak postupoval na branku už od půlící čáry celou dobu držený za dres Batíkem a míč skončil vedle a Batík si nevysloužil ani žlutou kartu. Po trestném kopu Závody zvedl míč Plachý do vysokého oblouku a Vopatřil jej poslal z jedné cca 1m vedle. Bohužel v době, kdy domácí měli více ze hry, fauloval  střídající Řiháček v 74´ nešťastně v trestném území a Jaroslavice po pokutovém kopu Švacha otevřely skóre (0:1). V nérvózním a emočně vypjatém závěru se Tečovice snažily o korekci skóre, ze závaru uvnitř šestnáctky hostí neudeřilo, následující roh Vopatřila poslal hlavou Brunclík do obránců a 82´ Vopatřil vně pokutového území střílel pod vyběhnuvším Žbelem, ale míč skončil kontrolován beky hostí těsně v boční síti.  Po několika výměnách míče mezi Kurtinem a Švachem střílel hostující Kurtin nad. Domácí se dočkali vyrovnání v 83´ , když Plachý vysunul Řiháčka po levé straně, jeho centr na Chovance ještě neuspěl, ale z následujícího rohu zahrávaného Vopatřilem poslal Dorazín hlavičkovaný míč koníkem do sítě hostí (1:1). Před koncem utkání s obtížemi napřed odhlavičkoval Chovanec trestný kop zahrávaný Batíkem a pak brzy poté na druhé straně poslal Vopatřilův roh vedle tyče branky hostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Se zkušeným a zdatným soupeřem domácí sehráli více než vyrovnanou partii, zlepšila se hra zadních řad – zřejmé poté, když obrana hrála ve čtveřici. Ale i když si tým dokáže vytvořit herní převahu, nedokáže ji brankově zhodnotit. Na mužstvu je vidět, že se s postavením v tabulce nehodlá smířit a dává to i přes technické chyby a nepřesnosti herním projevem na hřišti znát. Třeba dnešní bodový zisk zapůsobí jako blýsknutí na lepší časy.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - E. Piňos [-] (87. F. Ondík [-] ) , M. Frkal [-] (67. M. Brunclík [-] ) , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , D. Vrága [-] , A. Ondík [-] (67. L. Řiháček [-] ) , R. Závoda [-] , D. Holman [-] , T. Plachý [-] , J. Vopatřil [-]

SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - M. Liška [-] (46. D. Mynarčík [-] ) , L. Batík [-] , M. Zikmund [-] (59. O. Polách [-] ) , D. Vrba [-] - D. Horňák [-] , V. Chovanec [-] , L. Macalík [-] , M. Žárský [-] - P. Švach [-] (80. D. Lahoda [-] ) , P. Paníček [-] (70. J. Kurtin [-] ) -

ŽK: 31. D. Holman , 43. T. Plachý , 70. L. Řiháček - 78. P. Švach .
Hráči zápasu: Z. Jokl , D. Dorazín - L. Batík , P. Žbel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KÝR František - ŠÍP Petr, HAVRLANT Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Libor Matějíček
Tip experta: výhra domácích

Tečovice zaberou a Jaroslavice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 Stanislav Uličný 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku