3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poklidném derby uspěli lépe domácí


Branky


2

Dne 23.10.2021 se odehrálo pod hluckou tvrzí před cca 300 diváky derby s Dolním Němčím. Do utkání vstupoval Hluk jako favorit, ale jak se říká v derby favorit není. Hosté v minulém zápase suverénně vyhráli, toto kolo však ztratili body s rozjetým Hlukem. Domácí však svým výkonem potvrdili kvalitu a urvali tak vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 už ve druhé minutě

Úvod vyšel lépe domácím, když se už ve 2. minutě po rohovém kopu trefil Horák otevřel stav utkání na 1:0.

Asi od 10. minuty převzali taktovku hosté, kteří byli lepší na míči, byli důrazní a také dostatečně rychlí. Nějaké šance si v pokutovém území vytvořili, ale nic z toho nevyužili.

Naopak od 30. minuty Hluk rychlými akcemi dělaly starosti hostům. Po opravdu pohledné akci V 38. minutě po ose Šimoník, Kukla, Ondra Machala domácí vstřelili svou druhou branku v utkání.

Nádherná střela z 20 metrů potvrdila Hluku vítězství

Do druhého poločasu domácí nastoupili s cílem dát třetí branku a rozhodnout o vítězství.

Měli k tomu i doslova vyložené šance, ale ani Martiš a Sopůšek toho nevyužili.

Hosté už asi neměli tolik sil, a i když se snažili k ničemu to nevedlo. Co bylo nadějné to pochytal Kovařík, který po dvou trénincích nastoupil cca po 5 letech do branky.

V 81. minutě, po zbytečném faulu před vápnem, využil Šimoník své skvělé kopací techniky a nádhernou střelou z trestného kopu z 20 metrů překonal Kvasničku po třetí. Potom se už utkání jen dohrálo.

Hluk se tak dostává na druhé místo tabulky a v posledním kole zajede na půdu Šumic. Dolní Němčí v dalším utkání hostí Koryčany.



Ohlasy k zápasu



TJ Dolní Němčí
Ohlasy - Dolní Němčí - Richard Krchňáček: Do zápasu jsme vstoupili špatně a z neubráněného rohu jsme dostali gól hned ve druhé minutě. Poté se naše hra okamžitě zlepšila, domácí jsme zatlačili a hráli pěkný fotbal. I hosté říkali, že je doma tak nikdo nezatlačil. Vypracovali jsme si nějaké šance díky Stojaspalovi a Bídovi, ale neproměnili jsme nic.. To je náš největší problém už od začátku sezony. Dokonce se domníváme, že se měla pískat penalta na Stojaspala, kdy ho jeden z hostujících hráčů podrazil při přebírání míče. Rozhodčí ale ukázal, že se hrál balon. Hosté říkali, že by se moc nedivili, kdyby to penalta byla. To by možná změnilo průběh celého zápasu. Hosté hrozili hlavně z brejků a standartek Poté jsme inkasovali druhý gól, kdy nám utekl hostující hráč a dal krásně balon pod sebe, kde se Machala nemýlil. Druhá půle už se víc srovnala, protože hosté šli do kabin za stavu 2:0, což jim hodně pomohlo se uklidnit. Jinak byla druhá půle celkem poklidná a nějak moc šancí nenabídla. Hrálo se spíš mezi šestnáctkami. To je k zápasu asi vše. Musím říct, že jsem čekal hodně divočejší utkání, ale nyní to bylo velmi poklidné derby. A myslím si, že se nemáme za co stydět.



Sestavy


Spartak Hluk
F. Kovařík [-] - Z. Horák [-] , V. Škorec [-] , T. Skovajsík [-] , J. Kročil [-] - A. Zelinka [-] (90. H. Peprna [-] ) , M. Kukla [-] , R. Sopůšek [-] , T. Šimoník [-] (83. P. Přecechtěl [-] ) - O. Machala [-] (83. D. Matejka [-] ) , T. Martiš [-]

TJ Dolní Němčí
M. Kvasnička [-] - V. Ondřejka [-] , T. Stojaspal [-] , P. Krchňáček [-] , I. Bída [-] (83. T. Hibler [-] ) , M. Krchňáček [-] , R. Bobčík [-] , P. Tinka [-] , L. Kadlček [-] (73. P. Škařupa [-] ) , J. Šmehlík [-] , O. Cmol [-]

ŽK: 17. M. Kukla - 55. P. Tinka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Horváth Antonín - ZICHÁČEK Martin, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:30
Sarah Bršlicová

Expert: Dominik Zavadil
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají skvěle tým a netají se velkými ambicemi, i když derby nemá favorita, myslím si že si to v domácím prostředí Hluk pohlídá.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:25

Tip: výhra domácích