3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka doma přetlačila Nevšovou


Branky


12. M. Baran , 30. M. Štrbík (p.) , 37. J. Tomšů - 62. L. Hladík , 74. V. Tomšů
7

Domácí o své výhře rozhodli již v prvním dějství, které vyhráli o tři branky. Hosté ve druhé pli snížili na jednobrankový rozdíl, ale na body nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do půle trefili třikrát

Z webu Valašské Polanky:

 

První příležitost utkání se zrodila v 7. minutě, zahrozili domácí Polančané, když Michal Baran uvolnil Štrbíka do samostatného úniku, na hostujícího brankáře Křížka však nevyzrál. V 11. minutě už byli domácí v koncovce lepší, po autu se k míči dostal Kovalčík a nasměřoval jej do pokutového území na nohu Martina Barana, domácí borec pak propálil Křížka přesnou střelou k tyči. Hosté zahrozili ve 20. minutě, balón si na střed natáhl Kutra a jeho rána přiměla brankáře Dobeše k pohotovému zákroku. Kutra se jen o chvíli později dostal k další střele, tentokrát však těsně minul polanskou bránu. Ve 29. minutě se domácím podařilo odskočit na dvoubrankový rozdíl, za vše mohl nedovolený zákrok hostujícího obránce, jenž zastavil počínání domácího útočníka Tomšů jen za cenu faulu. K pokutovému kopu se postavil Štrbík a s přehledem zavěsil. Nevšová byla blízko kontaktní brance ve 31. minutě, Hladík poslal míč na Václava Tomšů, ovšem výborně přečetl hru domácí brankář Dobeš a tutovou šanci zneškodnil. Polančané pak udeřili potřetí, po pohledné souhře poslal míč před branku Michal Baran a přesnou střelou z první se prosadil Jan Tomšů, pro polanského útočníka to byla premiérova trefa v novém působišti.

Hosté snížili na jednobrankový rozdíl

Kdo by čekal, že hosté se za nepříznivého stavu vzdají, byl na velkém omylu. Nevšová vstoupila do druhé půle odhodlaně a dá se říci, že po zbytek utkání měla více ze hry. Nejprve se sice v 54. minutě mohl individuálním průnikem blýsknout domácí Kovalčík, ovšem radost mu překazil výborným zákrokem brankář Křížek. Pak už přišel čas hostů, v 61. minutě přinutil Fuksa Dobeše vyrazit míč na rohový kop a po něm se hlavičkou prosadil Hladík. Zanedlouho hosté marně reklamovali pokutový kop, i přesto se však dočkali kontaktní branky. Psala se 74. minuta, když Polách načechraným centrem vyzval ke skórování Václava Tomšů, hostující střelec se nemýlil a drama bylo na světě. Polančané mohli bleskurychle odpovědět, míč putoval po trase Martin Baran - Jan Tomšů až na nohu Michala Barana, jeho slibnou střelu na poslední chvíli ztečoval na rohový kop bránící Urbánek. Polančané se v závěru dokázali přeci jen zkoncentrovat, vítězství mohl pojistit Michal Baran v dalším slibném úniku, poté se ještě do šance dostal Kovalčík, ale Křížek držel naděje hostů až do posledních minut. Nevšová se určitě nemá za co stydět, ve Valašské Polance se dokázala vrátit do zápasu a domácí se nakonec na tříbodový zisk museli vydat ze všech sil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
web Valašské Polanky: Po dvoutýdenní pauze se polanský A-tým těšil na domácí představení s Nevšovou. Trenéru Kapustovi se po zranění hlásil zpět brankář Jan Dobeš a také Marek Filák. Polančané vstoupili do utkání velmi dobře, na rozdíl od ostatních zápasů dokázali být v koncovce mnohem efektivnější a po zásluze si do prvního poločasu vypracovali tříbrankový náskok. Hosté z Nevšové ovšem nesložili zbraně ani za zdánlivě rozhodnutého stavu a z utkání udělali drama. Konec dobrý - všechno dobré, mohli si po zápase oddechnout domácí. Příští týden zajíždí Valašská Polanka do Bystřice pod Hostýnem.

TJ Sokol Nevšová
faebook Nevšové: V úvodu jsme měli herní převahu, kterou jsme nedokázali využít ve svůj prospěch. Naopak domácí hned z první šance skórovali a ujali se vedení. O chvíli později následoval pokutový kop, který domácí proměnili a odskočili na rozdíl dvou branek. Vývoj utkání nás zaskočil, nedokázali jsme hru zklidnit, přestože jsme si vytvořili dvě slibné šance, které gólman domácích zlikvidoval. Následovala třetí šance domácích a opět branka, kdy poločas skončil 3-0. Do druhé půle jsme šli s odhodláním zápas zvrátit. Podařilo se nám po rohovém kopu korigovat na 3-1 Lukášem Hladíkem. Následně v 63 minutě zápasu po zcela jasném faulu na Vaška Tomšů, sudí penaltu k údivu všech, i domácích hráčů neodpískal, nedovolil nám tak v tomto čase přiblížit se ke zdramatizování zápasu. Nicméně jsme zbraně nesložili a Vašek Tomšů v 70. minutě upravil výsledek na 3-2. Následně jsme měli velký tlak i vůli po vyrovnání. Bohužel došly síly a času bylo málo a tak v zápase zvítězili domácí. Utkání by slušela remíza nicméně konečný výsledek hovoří ve prospěch domácích.



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - L. Punčochář [-] (86. M. Filák [-] ) , D. Ondra [-] (86. S. Adámek [-] ) , O. Zbranek [-] , O. Adámek [-] - F. Maček [-] , M. Štrbík [-] , Š. Kovalčík [-] , M. Baran [-] , M. Baran [-] - J. Tomšů [-] (83. J. Řezníček [-] )

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - D. Blanař [-] , L. Hladík [-] , R. Kvěťák [-] , S. Beňo [-] , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , A. Urbánek [-] , M. Böhm [-] (55. J. Fuksa [-] )

ŽK: 71. M. Baran , 76. J. Tomšů - 27. M. Böhm , 30. S. Beňo .
Hráči zápasu: J. Tomšů , O. Adámek - L. Hladík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MIČKAL Karel - KOVÁŘČÍK Dominik, SUROVEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Filip Matula
Tip experta: remíza

Nevšová uhraje v Polance bod

Tip: remíza

Tip: výhra domácích