1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body vystřelil Valašské Polance v závěru Řezníček


Branky


6

Tím pravým žolíkem se ukázal střídající Řezníček, který dvě minuty před koncem ve valašském derby proti VKK vystřelil domácí Polance první letošní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Z webu Valašské Polanky:

 

Polančané vstoupili do derby s vysokou aktivitou, již ve 2. minutě se probíjel skrz obranu hostů Daněk, sice narazil na zdvojení obránců, ale odražený míč se dostal na nohu Štrbíka, střelu z levé strany však vystihl brankáře Sedlák. Jen o minutu později mohl slavit po individuální akci Kovalčíka Tomšů, ale z malého vápna branku přestřelil. Hostům určitě uškodilo zranění jejich klíčového útočníka Škrobáka, jenž špatně došlápl a utkání pro něj předčasně skončilo ze zdravotních důvodů. V 7. minutě se ke střele z voleje dostal Štrbík, jeho prudká rána však těsně minula branku Velkých Karlovic. Další slibná příležitost domácích borců se dostavila v 15. minutě, Tomšů sklepl míč Štrbíkovi, ale ani tentokrát nebyla domácímu záložníkovi souzena radost z otevření skóre. Polančané bušili na bránu soupeře z Horního Vsacka, v první půli nepustili okresního rivala prakticky za půlku, ale ani po šancích Kovalčíka a Michala Barana se do první půle skóre neotevřelo.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Domácí se snažili navázat na výkon z první půle a hned v úvodu se po přihrávce Daňka dostal ke střele z otočky Tomšů, ke štěstí hostů trefil připraveného Sedláka. Hosté se ozvali až v 68. minutě, ovšem se střelou Matěje Kovaříka neměl brankář Srba vážnější problémy. V 76. minutě obdržel hostující Podešva červenou kartu, čímž oslabil svůj tým. Pak přišla 79. minuta po centru Kovalčíka hlavičkoval těsně nad Řezníček. Chvíle polanského útočníka však teprve měla přijít, psala se 88. minuta, k rohovému praporku se postavil Štrbík a svým centrem našel hlavu Jiřího Řezníčka, jenž přesnou hlavičkou rozhodl o prvním tříbodovém vítězství Valašské Polanky v novém soutěžním ročníku. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
web Val. Polanky: Fotbalisté Valašské Polanky chtěli v domácím derby proti Velkým Karlovicím odčinit blamáž z Boršic. Do utkání vstoupili aktivně, v první půli si vytvořili několik slibných šancí, ale skóre se jim otevřít nepodařilo. Ve druhé půli se hra začala kouskovat, ovšem Polančané předvedli trpělivý výkon a odměnou jim byla 88. minuta, kdy rozhodl Jiří Řezníček. Jedná se o první tři body Valašské Polanky v novém ročníku a zároveň i o první zápas v Krajském přeboru, který odehráli Polančané bez inkasované branky, což je určitě ocenění pro defenzívu v čele s brankářem Šimonem Srbou.




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
Š. Srba [-] - D. Ondra [-] , O. Zbranek [-] , F. Maček [-] , L. Punčochář [-] (84. M. Kovář [-] ) - L. Daněk [-] (63. D. Březovják [-] ) , Š. Kovalčík [-] , M. Baran [-] , M. Štrbík [-] , M. Baran [-] - J. Tomšů [-] (77. J. Řezníček [-] ) -

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - R. Maňák [-] , J. Mikula [-] , J. Podešva [-] - M. Kovář [-] , Š. Karlík [-] , T. Ondřejka [-] (44. M. Koňařík [-] ) , J. Píšek [-] - P. Škrobák [-] (5. R. Koňařík [-] ) , M. Jurajda [-] , T. Štuler [-] -

ŽK: 70. L. Daněk , 75. D. Ondra , 90. M. Baran - 31. J. Podešva , 34. J. Píšek , 65. M. Jurajda , 75. T. Štuler , 90. L. Sedlák . ČK: 76. J. Podešva .
Hráči zápasu: Š. Srba , O. Zbranek - J. Píšek , L. Sedlák .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - ZUBEK Radim, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Naňák
Tip experta: výhra domácích

Valašská Polanka doma poprvé vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza