Kvasice v domácím prostředí udolaly Napajedla


Branky


8

Domácím se podařilo v prvním dějství vstřelit dvě branky. Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat, na body však nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Jindřich Lehkoživ, trenér Kvasic: „Body musíme brát všemi deseti. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme měli herní převahu, kterou jsme dokázali přetěžit ve dvoubrankové vedení. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací. Bohužel ta se nám stala osudná ve 45. minutě, kdy po zbytečné ztrátě míče musel na poslední chvíli hasit šanci hostů stoper Baculák. Bohužel se při obranném zákroku zranil a navíc jsme z následného rohu inkasovali kontaktní branku. O přestávce jsme museli provést nucené změny na některých postech a ukázalo se, že hráči kteří vystřídali se do zápasu vůbec nedostali. Soupeř převzal otěže zápasu a vytvořil si několik brankových příležitostí, které naštěstí pro nás nedokázal využít. Z výkonu, který jsme předvedli druhý poločas, jsem hodně zklamaný.“

Domácí si těsnou výhru uhlídali

Trenér Napajedel Josef Pospíšil: V Kvasicích jsme bohužel prohráli 2:1, když do 35. minuty byl stav vyrovnaný, domácí měli více ze hry, ale do žádné gólové šance se nedostali. Pak přišla tečovaná střela po které jsme inkasovali poprvé, abychom za pár minut udělali hrubku v defenzívě a umožnili tak jít domácím do dvoubrankového vedení. Do poločasu se nám ještě podařilo skórovat po rohovém kopu, takže bylo ještě vše otevřené. Musím říct, že druhý poločas jsme to byli my, kdo měl více ze hry, dostávali jsme se do šancí, domácí vykopávali míč z brankové čáry, bylo tam břevno, tyčka. bohužel. I když jsme z Kvasic odjeli bez bodu, své hráče musím i tak pochválit za předvedenou hru.

 

 



Počet diváků: 300. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - ZICHÁČEK Martin, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2021 21:32
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Kvasice se po přohře v Morkovicích probudí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích