V. Tomšů 15. (p.)
L. Kutra 38.
2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová se rozešla s Nedašovem smírně


Branky


15. V. Tomšů (p.) , 38. L. Kutra - 4. J. Pagáč , 17. J. Kolínek
5

Valašské derby přineslo čtyři branky a také dva vyloučené hráče, po jednom na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

"Úvod zápasu jsme zaspali a už v 10 minutě prohrávali 2-0, kdy hosté skórovali nejdříve z trestného kopu, následně pak po chybě v obranné řadě. Dokázali jsme se z tlaku oklepat a upravit skóre po faulu na Petra Karmazína v pokutovém území, kdy nařízený pokutový kop proměnil Václav Tomšů. Branka nás uklidnila a nakopla k lepšímu výkonu, kdy ve 30. minutě vyrovnal stav utkání Lukáš Kutra střelou k tyčce. Začínalo se tedy znovu. Bylo vidět, že kdo dá gól zápas vyhraje, tradičně velmi vyhecované utkání umocnilo vyloučení na obou stranách po dvou žlutých kartách. V druhé půli jsme byli lepším týmem, rozhodnutí měl na kopačce Tomáš Švach, ale jeho střelu dokázal soupeř vykrýt. Zápas tak skončil dělbou bodů, hodnotí duel Ivana Urbanová z Nevšové.

Ve druhém poločasu už branka nepadla

"Úvod utkání nám vyšel famózně. Hned ve 2. minutě otevřel skóre povedeným přímým kopem Josef Pagáč. Zanedlouho se trefil po krásné akci Josef Kolínek. Postupem času se však hra vyrovnala a domácím se podařilo snížit stav nařízenou penaltou. Ještě do konce první půle jsme dali až příliš prostoru hráčům Nevšové, kteří vyrovnali skóre na 2:2. Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepobral, hra byla místy až vyhrocená. Konečná dělba bodů je pro obě mužstva spravedlivá," hodnotí duel v Nevšové nedašovský činovník David Solař.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V bojovném utkání se oba celky rozešly smírně, nám se nepovedl začátek utkání, do půle jsme ještě stihli vyrovnat.

TJ Nedašov
Radek Cícha, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - T. Švach [-] , P. Karmazín [-] (67. M. Kuric [-] ) , L. Hladík [-] (85. M. Böhm [-] ) , R. Kvěťák [-] , S. Beňo [-] , V. Tomšů [-] , L. Kutra [-] , M. Toman [-] , A. Urbánek [-] , M. Mujkoš [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Bartoška [-] (46. L. Novák [-] ) , D. Šenkeřík [-] , J. Fojtík [-] - J. Pagáč [-] , J. Kolínek [-] , J. Holba [-] , M. Macháč [-] , J. Marek [-] - P. Holba [-] (88. M. Holba [-] ) , P. Šuráň [-]

ŽK: 19. R. Kvěťák , 25. M. Mujkoš , 34. A. Urbánek , 50. T. Švach , 70. L. Kutra - 40. J. Holba , 50. J. Fojtík , 71. J. Marek . ČK: 60. R. Kvěťák - 59. J. Holba .
Hráči zápasu: T. Švach , L. Kutra - J. Kolínek , J. Pagáč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - TVARDEK Erik, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Strnad
Tip experta: remíza

Derby v Nevšové skončí remízovým výsledkem

Tip: výhra domácích