0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 14:00

1.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílovému zkazil závěr podzimu jeho neoblíbený sok


Branky


3

Fotbalisté Jílového nepotvrdili předešlou venkovní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roli neoblíbeného soupeře pro fotbalisty Jílového potvrdil Horní Jiřetín. V závěrečném podzimním kole krajského přeboru vyhrál na půdě souseda ze středu tabulky 2:0 a posunul se na osmé místo, Jílové je desáté.

 


Ráz zápasu určil začátek, hned v 1. minutě se trefil po centru ze strany hlavou Svoboda. Domácí pak sice měli územní převahu, ale bez větších šancí. Hosté se zatáhli do obrany, spoléhali na brejky a domácím toho moc nepovolili.
V podobném duchu probíhal zápas i po přestávce, Jílové z náporu vytěžilo šanci Justa, který přehlavičkoval bránu, Příhonskému zase Pak zápas pokračoval ve stejném duchu, vytěžili jen šanci Justa, který přehlavičkoval bránu, Příhonského zase vychytal brankář Aschenbrenner. Na špatnou koncovku Jílové definitivně doplatilo v 74. minutě, kdy brejk z poloviny hřiště využil Petr Janda a pojistil výhru hostů.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Michl, sekretář Jílového: Rozhodně nejsme s výsledkem spokojeni, ale prohráli jsme si to sami tím brzkým gólem. Ačkoliv jsme měli územní převahu, moc šancí jsme neměli, soupeř dobře bránil a zaslouženě získal tři body. Pro nás je to trošku kaňka  na podzimu, celkově jsme klidně mohli mít až o sedm bodů víc.




Sestavy


FK Jílové
P. Linhart [-] (46. A. Čermák [-] ) - P. Gaher [-] , P. Líbal [-] , O. Michl [-] , M. Doubek [-] - M. Žáček [-] , M. Sobíšek [-] (46. M. Smutný [-] ) , R. Příhonský [-] , T. Feledi [-] - M. Just [-] , J. Kolář [-] (62. K. Hošek [-] )

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - P. Janda [-] (89. J. Hošek [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Kocúr [-] (89. T. Kuhz [-] ) , P. Fazekaš [-] , T. Loukota [-] (22. J. Záruba [-] ) , O. Hlaváček [-] (74. D. Christov [-] ) , P. Linka [-] , P. Stejskal [-] , S. Flemmr [-] , R. Veverka [-]

ŽK: 22. M. Just , 87. P. Gaher - 10. M. Svoboda , 88. S. Flemmr , 90. T. Kuhz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - KLIMPL Miroslav, LESŇÁK Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 09:45

Tip: výhra domácích

redakce Ústecký kraj

Expert: Ondřej Michl, sekretář Jílového
Tip experta: výhra domácích

Tady musím dát jedničku. Ačkoliv s Jiřetínem jsou ty zápasy vždy vyrovnané, a jako soupeř nám úplně nesedí, tak věřím, že to už zlomíme, vyhrajeme a potvrdíme dobrou podzimní část.

Tip: výhra domácích