Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union si ve druhém poločase dokráčel pro vítězství


Branky


0

Poslední Košutka chtěla vylepšit své nelichotivé postavení v tabulce a odlepit se ode dna. Union ale nerozdává body jen tak, zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vyhrání z kapsy vyhání

Košuka měla snový vstup do utkání. Dalekonosnou střelu Daniela Trinera domácí brankář nejspíše podcenil, a tak skončila až v síti. Domácí ale dlouho nelenili a již v 11. minutě bylo srovnáno. Přetažený roh vrátil Knaf zpět na přední tyč kde míč do sítě dostal Tomáš Štverák. První půle nabídla poté pár dalších šancí, většinou po nepřesnostech. Žádná z nich ale nebyla proměněna v gól, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Union se rozjel

Fotbalisté Unionu předvedli ve druhém poločase úplně jinou tvář, než v poločase prvním. Již po pěti minutách poslal Union do vedení ofenzivní záložník Lukáš Dirga. Poté přišla skvělá čtvrthodinka, ve které se ve fotbalového virtuóze proměnil Martin Seidl. Postupně vymyslel tři akce, které skoničily gólem. Nejprve vymyslel akci do prázdné brány pro skórujícího Tomáše Štveráka, potom pro Lukáše Dirgu a celkově pátý zásah uštědřil Košutce Adam Hořánek. Hosté dokázali již jen zkorigovat čtyři minuty před koncem. Blažejovský se vydal do souboje s gólmanem, míč se odrazil k volnému Petrovi Zigmundovi, který míč dorazil do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (trenér): Konečně jsme zase vyhráli. Trošku nám vázla první půle, gólman situaci podcenil a prohrávali jsme. Ve druhé půli jsme předvedli fantastickou hru a poté jsme je přejeli.

TJ Košutka Plzeň B
Jaroslav Blažejovský (hráč): Domácí byli o hodně lepší a důraznější, ve všem nás přehrávali. My jsme nebyli schopní si na pár metrů přihrát a byla to z naší strany taková mazanina. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , T. Štverák [-] , M. Hořánek [-] , P. Šimana [-] - K. Kučera [-] , J. Hrbáček [-] (71. A. Hořánek [-] ) , M. Schumann [-] (46. M. Seidl [-] ) , J. Jindra [-] - K. Knaf [-] (67. M. Čopan [-] ) , L. Dirga [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Blažejovský [-] , R. Mráz [-] , M. Trnka [-] , M. Langmajer [-] , N. Scimeni [-] (56. P. Zigmund [-] ) , J. Prokeš [-] (34. M. Džilič [-] ) , D. Triner [-] , V. Sirotek [-] , S. Vokáč [-] , R. Holý [-]

ŽK: 80. M. Hořánek - 38. R. Holý , 73. M. Langmajer .
Hráči zápasu: T. Štverák - D. Triner .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Levý Vítek - STARÝ Petr (N), FABIÁN Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.