0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si poradila s Chrástem


Branky


0

Třetí celek ze lhoty zavítal na horkou půdu do Chrástu. Domácí chtěli potěšit své fanoušky další tříbodovou výhrou. Hosté ale přijeli se stejným záměrem, a tak bylo zaděláno na pořádnou bitvu. Lhota má ale ve svém kádru jednoho hráče, který dokáže sám rozhodovat zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo zřejmé, že se bude jednat o zápas se šancemi na obou stranách. Skóre otevřel Matěj Strejček, který dokázal využít krásnou kolmici Hrdličky a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Domácí mohli chvíli na to vyrovnat. Vitouš našel před bránou úplně volného Kroce, ale jeho pohotovou střelu dokázal brankář Šoltys skvělým zákrokem vytáhnout. Do poločasu se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty, kteří však neměli vůbec vyhráno.

Ve druhém poločase prokázal Chrást sílu a svého soupeře zatlačil. Domácí útoky ale často končili nepřesným zakončením nebo své umění prokázal brankář Šoltys. Hosté se uchylovali k brejkům, které jim přinášeli ovoce. V 85. minutě dostal opět míč do uličky Matěj Strejček a svůj únik zakončil střelou podél gólmana. Své dílo tento hrot ze Lhoty dokonal v polsední minutě zápasu, to se od půlky hřiště řítil sám na gólmana Kokošku, udělal mu kličku a prázdná brána byla rázem z části vyplněna míčem. Lhota si tak odváží velmi cenné tři body a upevnila si své postavení na třetí příčce.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Vyrovnaný zápas, šance na obou stranách, Lhota využila své nejlepší šance, my jsme je naopak využít nedokázali.

TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající asistent): Hrál se hezký fotbal, v prvním poločase se šancemi na obou stranách. My jsme v něm dokázali jednu šanci proměnit a dostali jsme se do vedení. Ve druhé půli se Chrást dostával do šancí, my jsme hrozili z brejků, které jsme proměnili. Dobrý kolektivní výkon.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] , M. Brýla [-] , M. Suda [-] - D. Kroc [-] , D. Tupý [-] , V. Černý [-] , J. Vitouš [-] , J. Drahoňovský [-] - M. Bórik [-] , V. Šejdl [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - J. Švík [-] , M. Kučera [-] , P. Korous [-] - Z. Paul [-] , Z. Hackr [-] , J. Humeník [-] , A. Nejdl [-] , J. Hrdlička [-] , L. Čejka [-] - M. Strejček [-]

ŽK: 81. D. Kroc , 82. J. Kmoníček - 61. J. Humeník , 90. M. Kučera .
Hráči zápasu: J. Vitouš .
Místo: Tráva. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Žák Adam - ŠLAUF Jiří, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.