J. Malý 13.
1:2
(1:1)
22. J. Voráč (p.)
68. R. Švec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival neproměněných šancí Bělé pokračuje


Branky


13. J. Malý - 22. J. Voráč (p.) , 68. R. Švec
13

Do Bělé nad Radbůzou zavítal celek z klatovských Lub. Luby před tímto utkáním nezískaly ani bod a to se jim nakonec podařilo napravit. Jednoduché to však neměly, zejména pak, když v utkání padlo celkem 12 karet, z toho jedna červená pro jejich mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali z penalty

Domácí do zápasu vstoupili ve velkém stylu. Svůj úvodní tlak přetavili v branku, kterou ve 13. minutě hlavou k tyči vsítil Jaroslav Malý. Přes veškerý tlak ale domácí hrubkou ve své obraně nabídli soupeři pokutový kop, který s přehledem proměnil Jan Voráč. Do přestávky pak hosté vesměs bránili, k nižemu vážnějšímu se nedostali a domácí Bělá se snažila uzmout si zpět vedení. To se však do přestávky nepovedlo a do kabin odcházely týmy za remízového stavu.

Jedna karta na 5 minut hry

Ano, přesně 9 karet rozdal během druhého poločasu rozhodčí Pavol Hálek, který se tak snažil trestat jednak surovost hráčů a druhak nevybíravé slovní přestřelky na zeleném pažitu. Karty pak jednoznačně ovlivnily hru a ještě před udělením červené karty pro hostujícího Serhii Basha, se z dálky prosadil lubský Radek Švec, který stanovil i konečný výsledek zápasu. Domácí do poslední chvíle bojovali alespoň o remízu, ale brankář Hromada byl proti.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér: Festival neproměněných šancí pokračuje dál... Prostě když nedáme góly, nemůžeme vyhrát. Soupeř třikrát vystřelil na bránu a dal dvě branky. Brankář jim taky pochytal co mohl.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] , J. Černý [-] (57. M. Bořil [-] ) , J. Malý [-] , J. Minařík [-] , P. Horák [-] (90. P. Cingroš [-] ) , V. Iščenko [-] (80. R. Černý [-] ) , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , M. Blacký [-] , D. Frank [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Irlbek [-] (85. J. Jirotka [-] ) , M. Johánek [-] (80. L. Janda [-] ) , R. Švec [-] , J. Voráč [-] , P. Čipera [-] , T. Blohmann [-] , H. Pikhart [-] , K. Šleis [-] , D. Šnour [-] , . Basha [-]

ŽK: 23. M. Tomášek , 44. J. Malý , 55. P. Horák , 75. D. Frank - 33. . Basha , 53. H. Pikhart , 68. J. Voráč , 70. P. Čipera , 80. M. Irlbek , 83. K. Šleis . ČK: 75. . Basha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - FANFULE Adam, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Zbyněk Smolík
Tip experta: výhra domácích

Bělá je jeden z mých adeptů na postup. Minulý zápas prohráli překvapivě v Hrádku, ale myslím si, že tady určitě urvou 3 body, i když sousedi z Lub budou kousat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích