Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vítězství se nakonec radoval Ševětín


Branky


11

Po prvním poločase domácí prohrávali o jeden gól. To se ovšem změnilo ve druhé půli, kdy Beneš vyrovnal. Avšak Ševětín se prosadil ještě jednou střelou a tak nakonec bral všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Úvod utkání patřil nám. Lépe jsme drželi míč a vytvářeli si šance bez gólového efektu. Poté se do slibných příležitostí dostali i hosté, ale také branku nevstřelili. Do vedení jsme se dostali mojí brankou po ideální přihrávce od Králíčka. Ovšem na konci první půle soupeř během 2 minut po našich chybách otočil výsledek. Ve druhém poločase jsme se hnali za vyrovnáním a také se mi to po skvělém vysunutí od Brtníka podařilo. Bohužel Ševětín z ojedinělé příležitosti opět strhl výsledek na svou stranu. Závěr zápasu už byla pro nás spíše křeč než tlak a vyrovnat se nám nepodařilo. Nepředvedli jsme kvalitní výkon a výhru jsme si nezasloužili. Na druhou stranu Ševětín také neodehrál dobré utkání, a tak by bylo asi lepší kdyby body nebral žádný tým.




Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - D. Křivánek [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , J. Chyška [-] , J. Beneš [-] , J. Vacek [-] (35. D. Lovětínský [-] ) , R. Přikryl [-] , J. Vítkovský [-] (46. J. Peňáz [-] ) , L. Králíček [-] , R. Máša [-]

SK Ševětín
J. Trnka [-] - R. Stoklasa [-] (61. D. Dvořák [-] ) , J. Suchan [-] (93. Š. Sládek [-] ) , J. Švejda [-] , L. Chovanec [-] , F. Ardamica [-] , M. Rakušan [-] (83. V. Vejvoda [-] ) , D. Klapuš [-] (70. M. Malec [-] ) , P. Novotný [-] , T. Hegr [-] (65. D. Petřík [-] ) , M. Jiránek [-]

ŽK: 27. D. Křivánek - 3. P. Novotný , 54. M. Rakušan , 88. V. Vejvoda , 91. M. Malec , 92. J. Suchan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KOVAŘÍK Zdeněk, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: výhra domácích

Ševětín moc gólů nedává, za to má většinu zápasů vyrovnanou, ale nakonec nezvítězí. Dačice mají letos nejhorší obranu v soutěži. Doma ale Dačice potvrdí svoji kvalitu a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích