Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

10.0

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

6.0

Souboj Čkyně a Strunkovic přinesl vyloučení, zranění... Jen branky chyběly


Branky


23

Soupeři se rozešli s bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blaník odjížděl k soupeři citelně oslaben, chyběl zraněný Brom, potrestaný Koloušek a z pracovních důvodů J.Žurek. Také domácí nebyli kompletní (Turek,Král) a tak se hrálo opatrně až do 60. min.,kdy byl vyloučen brankář hostů Vojtíšek. Přesilovku domácí chtěli využít a byli více na míči, ale většinou hrozili jen po standardních situacích. Paradoxně se do větších šancí dostávali hosté a dobře chytal i Miklas a tak bod pro každého je zřejmě zasloužený. (Autor: Miroslav Mottl)



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Více méně s hodnocením Romana souhlasím. Jen doplním, že nám nechyběli jen 2 hráči... Chalupa, Kuta atd. a v neposlední řadě Rataj. A tady bych si dovolil poznámku, neboť byl v trestu již pátý zápas, což je podle mého soudu trošku exemplární trest - nejsme Glasgow Rangers a Ondřej Kúdela. Ano, udělal hloupost, a za tu se také omluvil a to hned dvakrát, a tak jsem čekal aspoň shovívavější rozhodnutí komise vzhledem k naší personální situaci a to bohužel nepřišlo. Jsem zvědav, jaký trest dostane Zdeněk Vojtíšek a to nic proti němu, ale takovýhle likvidační zákrok na hlavu - de facto a la útočník opět Glasgow Rangers na golmana Koláře... Nechybělo moc a mohlo to být mnohem mnohem horší. Říkám, Vojtíšek to vyhodnotil tak, že musel faulovat, jinak by dával Novotný do prázdné branky, ale takhle surově snad nemusel. Píšu to proto, že budu moc zvědavý na výrok komise a porovnat výše trestů. Jinak jelikož chybí střelec v týmu, tak se trápíme s koncovkou. Utkání výborně a zkušeně řídil rozhodčí Kaštánek. Musím dnes klukům poděkovat za zodpovědný výkon. Někteří hráli i s polozraněním. Bohužel nám teď chybí zkušenější kluci a ti kteří dnes nastoupili, to odmakali poctivě. Ještě že to byl poslední zápas, protože další už by musel nastoupit Patrik Krull s Láďou Zemanů asi.... Teď se musí dát kluci zdravotně do kupy. Snad to všichni stihnou začátku přípravy.

TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. (vedoucí mužstva): Do utkání jsme vstoupili aktivně, ale bez nějakého výrazného efektu. Vybojovali jsme spoustu rohů, ale do šancí nás z nich domácí nepouštěli. Postupně se více do hry dostali také domácí a vytvořili si nějaké menší šance. Celkově to byl poločas bez šancí ale domácí nás přehrávali v bojovnosti a nasazení. Druhý poločas už jsme začali s větším nasazením ale do šancí jsme se pořád moc nedostávali. Vše většinou končilo před velkým vápnem. V 61. minutě se domácí dostali k situaci kterou musel zachraňovat na poslední chvíli Vojtíšek jen cenu červené karty. To domácí nakoplo a v této fázi hry měli celkem navrch. Ale asi největší jejich šance byla hlavička po centru, který ale Kašpar chytil. Poté začala poslední asi čtvrthodinka a ta asi byla z celého pohledu zápasu nejvíc koukatelná. Hosté se najednou i v deseti začali dostávat více do šancí a jen nepřesnou koncovkou jsme ten gól nedali. Nutno podotknout že i domácí si jednu velkou šanci vytvořili, ale Kašpar ji bravurně vychytal. Dá se napsat, že fotbal se hraje 90 minut a ne jen 15 minut a my jsme ho hráli bohužel pro nás jen těch patnáct. Celý zápas odřídil s přehledem pan Kaštánek.



Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Novotný [-] (62. M. Gerold [-] ) , O. Červený [-] , M. Miklas [-] , A. Klose [-] (81. J. Král [-] ) , M. Štrobl [-] (89. M. Klíma [-] ) , J. Fiedler [-] , J. Pešl [-] , J. Kasal [-] , J. Děd [-] , Š. Friedl [-]

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - M. Kuneš [-] (77. P. Ostádal [-] ) , V. Páník [-] , P. Beneš [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , S. Pravda [-] , J. Gažík [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-] , J. Brych [-]

ŽK: 36. M. Miklas - 26. V. Páník . ČK: 61. Z. Vojtíšek .
Hráči zápasu: P. Miklas , M. Novotný - R. Žurek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaštánek Libor - VEJČÍK Vít, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2021 14:03
Hodnocení zápasu
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra domácích

Strunkovice podle postavení v tabulce asi mírní favorité, ale doufám, že si to Čkyně doma vybojuje a získá 3 body.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů