FOTO: Prachatice překvapily výhrou nad Planou, ta dvakrát trefila břevno


Branky


25

Planá vstupovala do zápasu jako favorit, ale výsledek nakonec podle papírových předpokladů nedopadl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trojice rozhodčích Cigáň, Mráz a Handšuh od úvodních minut nasadila solidní metr a zejména hlavní rozhodčí Cigáň ukázal všem aktérům, kdo bude mít utkání pod kontrolou. Začalo se opatrně a nervózně. Po pěti minutách se z tohoto stylu hry vymanili hosté a určovali ráz hry. Byli důraznější, fotbalovější, ale chyběla větší odvaha jít do šestnáctky. Kapitán Szabó hnal spoluhráče dopředu a nutil je k větší aktivitě. Domácí hráli vzadu zodpovědně a obětavě a zejména velký den měl gólman Suchý, který uzamkl svou kasu na dva západy. První poločas se tedy hrál od vápna k vápnu, kdy hosté byli nebezpečnější ve střelbě z dálky a jedna z nich skončila na břevně. Jenže ve třicáté minutě domácí založili akci, která postupným útokem končí u Linharta a ten z hranice 16 metrů vystřelil tak že, ji gólman hostí Hotový nedokázal vytěsnit a domácí vedli. Šťastný gól znamenal i vyrovnání hry na míči i herně, ale do poločasu se již nic neměnilo.

 

 

    Druhý poločas byl herně stejný. Hosté měli víc ze hry a domácí statečně bránili a vyráželi k brejkům. Měli i šance, ale Linhart, Sedláček i Šabršula nedokázali své šance využít. Na druhé straně Pešek, Plojhar ani Lašák neuspěli a jedna ze střel opět orazítkovala břevno, tedy na trefy do brankové konstrukce hosté vyráli. Hosté, byť byli fotbalovější, nakonec body z Lažiště, kde B tým Prachatic hraje, neodvezli a domácí se přiblížili klidnému středu tabulky.

 

 

Za zmínku stojí perfektní výkon hlavního rozhodčího, který byl u všeho rychle a hlavně nebyl celý zápas téměř vidět a nechal hře spád, což utkání hodně pomohlo. Domácí byli po zápase spokojenější a vydřené body mají pro ně cenu zlata.

 

 

Report z utkání zaslal: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Tomáš Kovář (hráč): Zápas začal ve velmi slušném tempu a první šanci si vypracovali hosté, kdy trefili pouze břevno naší branky. My jsme kontrovali Linhartovou střelou, která po teči jednoho z hostujících obránců skončila za zády brankáře. I v druhé půli se hrálo s velkou intenzitou z obou stran, kdy o něco více ze hry měli hosté, ale povedlo se jim z toho vytěžit pouze další střelu do břevna. Zápas jsme odbojovali a odměnou nám jsou velmi cenné 3 body.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Připravujeme



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
R. Suchý [-] - V. Šabršula [-] (66. P. Řezník [-] ) , J. Linhart [-] , D. Sedláček [-] , K. Wagner [-] , J. Hrbek [-] (76. J. Fürbach [-] ) , J. Luňáček [-] , J. Svatoš [-] , T. Kovář [-] , M. Gramblička [-] , P. Škopek [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] (46. M. Tibitanzl [-] ) , J. Szabó [-] , T. Vrážek [-] , J. Lašák [-] (88. P. Martínek [-] ) - D. Kořínek [-] , T. Plojhar [-] (60. M. Píchal [-] ) , L. Pešek [-] (68. D. Kneys [-] ) , L. Motyka [-] - P. Šteyer [-] , J. Carda [-]

Hráči zápasu: P. Škopek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - MRÁZ Roman, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2021 20:54
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Béčko Tatranu hraje ve stejný den s áčkem, proto si myslím, že nebude posílený o hráče z „A“ týmu. Planá má zkušený tým. Hosté z Plané si s mladým týmem Prachatic poradí.

Tip: remíza

Rezerva Prachatichrající v v Lažišti urve s favoritem soutěž bod.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů