Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová vyprovodila Chodský Újezd ze hřiště 10 góly


Branky


0

I když Chodský Újezd v předchozím kole bral první tři body, utkání v Tisové podcenili a nastoupili jen v 10 lidech. Odváží si tak z Tisové velký debakl,naopak domácí si připisují další 3 body a drží se s čelem tabulky. Domácímu Zetoru chyběl nejlepší střelec Balash, ovšem jeho roli výborně zastoupil Patrik Gabčo, který se na utkání podílel hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí již od začátku byli lepším týmem

Tisová již od začátku ukazovala, kdo bude na hřišti vládnout. Už v 7. minutě zápasu otevřel utkání Patrik Gabčo- 1:0.

Byl to ten samý hráč, který o necelých 10 minut později rozvlnil síť podruhé 2:0. Po půl hodině hry se mezi střelce zapsal Michal Foltas, který zavěsil hlavou přímo do šibenice-3:0. Do konce poločasu přidal gól ještě Vršecký a poločas skončil 4:0.

 

V rozmezí tří minut dali domácí hned tři branky

Druhý poločas byli lepším celkem opět domácí a hned v 59. minutě přidal další gól Vršecký a upravil skóre už na 5:0. V 68. minutě prostřelil brankáře Hollýho Tomáš Kozák-6:0. O dvě minuty později zkompletoval hattrick Gabčo a upravil na 7:0. Minutu po příchodu na hřiště v 71. minutě se prosadil Šalacha-8:0. Zahrozili i hosté, kdy po velké chybě obrany domácích uháněl sám na brankáře Fabo Juraj, uspěšnější v tomto souboji byl ovšem domácí brankář Pavel Haník. Po neproměněné šanci upravil na 9:0 střídající Peterka. Debakl v 85. minutě dokonal Fitsek a domácí tak vyhráli 10:0. Nutno ještě podotknout, že po odstoupení jednoho z hráčů Chodského Újezdu, dohrávali hosté jen v 9 hráčích. Nejlepším hráčem domácích byl rozhodně Patrik Gabčo, který se do statistik utkání zapsal  hattrickem. Za hosty stojí za zmínku výkon Juraje Faba, který sice nezabránil výprasku, ovšem svými zkušenostmi dokázal, že je stále jedním z nejlepších hráčů svého týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Ohlasy-Tisová-Michal Foltas: Oslabený tým hostí neměl šanci , pohrozil jen ze standardních situací, jinak jsme s klidem kontrolovali hru a přidávali góly až na konečných 10 : 0.

TJ Chodský Újezd B
Ohlasy- Chodský Újezd- Jaroslav Šroubek: Hráli jsme oslabení, navíc jen na jednoho útočníka, takže se moc útočit nedalo. Nejsme spokojeni ani s výkonem rozhodčího.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , T. Kozák [-] - M. Foltas [-] , V. Rott [-] , R. Radocha [-] , V. Pryvrattskyi [-] , D. Fitsek [-] - P. Gabčo [-] (70. L. Šalacha [-] ) , M. Vršecký [-] (59. J. Peterka [-] ) - V. Koscelník [-]

TJ Chodský Újezd B
M. Hollý [-] - M. Founě [-] , F. Greguš [-] , J. Zivčák [-] - M. Pechr [-] , P. Šiler [-] , J. Šroubek [-] , P. Dovzhansky [-] , J. Fabo [-] - P. Pikl st. [-] , S. Štěrba [-]

ŽK: 20. J. Fabo , 75. S. Štěrba .
Hráči zápasu: P. Gabčo .
Místo: Tisová. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Volák Vítězslav - BARTUŠKA Vladislav (N), HARVANČÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.