0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová se veze na vítězné vlně tentokrát dokázali porazit Hošťku


Branky


0

Fotbalisté Tisové přidali po výhře v Hošťce na svůj účet 4. vítězství v řadě. Oslabená Hošťka naopak nadále ztrácí body a propadá se tabulkou dolů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodčí správně hostujícímu celku neuznal dva góly, a tak se skóre neměnilo

Domácí celek se během prvního poločasu neprezentoval vůbec jako horší tým. Hráči Hošťky nepustili hostující celek téměř k ničemu, vypracovávali si příležitosti, hlavně po centrech z levé či pravé strany, které ovšem buď vápnem prolétly, nebo je likvidoval brankář Haník. Hosté se zmohli sice na dva góly, ovšem ani jeden rozhodčí Rezek neuznal, neboť oba padli z ofsajdového postavení. A tak do poločasu se toho více nestalo, skóre po poločasu bylo tak 0:0. 

Druhý poločas vyšel lépe hostujícímu celku

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté, i s pomocí trenéra, který zaměnil rozestavení v záložních řadách. Hosté byli lepší nejen na míči, ale i ve vytváření šanci. První šanci proměnil v gól Miroslav Vršecký, který skóroval do odkryté brány-0:1. Po vstřeleném gólu přišel na hřiště i Igor Balash, který si v 68. minutě naskočil na centr a hlavou nekompromisně zakončil-0:2. Domácí mohli snížit na rozdíl jednoho gólu, jenže výborným obranným zákrokem se prezentoval Dmytro Fitsek a pomohl tak brankáři Haníkovi k udržení další nuly. V 88. minutě se prosadil další střídající hráč a obvyklý střelec hostujícího celku, Patrik Gabčo, který využil centimetrové přihrávky od spoluhráče a zakončil tak na konečných 0:3. Potřeba je ovšem vyzdvihnout opět individuální výkony Viacheslava Pryvrattskyiho a Dmytra Fitseka, kteří podávají spolehlivý výkon od začátku sezóny a tvoří tak ''stavební kámen'' fotbalistů Tisové.



Ohlasy k zápasu



TJ Zetor Tisová
Ohlasy-Tisová- Michal Foltas: V prvním poločase domácí byli lepší a my až na pár výpadů jsme se k ničemu nedostaly. Druhý poločas jsme už kontrolovaly hru a byli mnohem lepším týmem.



Sestavy


Inter Hošťka
O. Kelner [-] - J. Hečko [-] , J. Hečko [-] , J. Waleczko [-] , F. Cingroš [-] , R. Hečko [-] , J. Chvástecký [-] , T. Peňák [-] , J. Peňák [-] , P. Pokorný [-] , A. Zeman [-]

TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , V. Koscelník [-] , R. Radocha [-] , T. Kozák [-] , L. Šalacha [-] (58. I. Balash [-] ) - V. Pryvrattskyi [-] (83. V. Rott [-] ) , D. Fitsek [-] , V. Samek [-] - M. Vršecký [-] , D. Sershen [-] (65. P. Gabčo [-] ) -

Místo: Hošťka. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Rezek Karel - SVOBODA Pavel (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.