Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže opět nadělovala, tentokrát to překvapivě odnesl Damnov


Branky


0

Od zápasu Halže s Damnovem se čekalo rozhodně vyrovnanější utkání než se nakonec odehrálo. Hostující celek ovšem do Halže dorazil pouze s deseti hráči, což poznamenalo vývoj utkání. Halže tak zvítězila 11:0 a během deseti zápasů dokázala vstřelit už úctyhodných 72 branek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl opatrný, lepší byli ovšem domácí z Halže

Domácí již od začátku utkání měli převahu na své straně, ze začátku ovšem několikrát vyhořeli na brankáři Hohlerovi, pro kterého to byla tuto sezónu premiéra v brance. Ovšem v 15. minutě se nejlépe v závaru před bránou hostů zorientoval Milan Matoušek a uklidil míč k tyči-1:0. O chvíli později zvyšoval Miroslav Božek, který udělal kličku gólmanovi a dal tak gól do prázdné brány. 2:0. Ve 30. minutě to byl opět Miroslav Božek, který po přihrávce jednoho ze spoluhráčů zvýšil již na 3:0. Do poločasu se dokázal ve 35. minutě prosadit ještě Petr Hotový, který prostřelil vše co mu stálo v cestě, zvýšil tak na 4:0 a určil  poločasové skóre. 

Druhý poločas domácí potvrdili dominanci na hřišti a zaslouženě zvítězili

Druhý poločas vyzněl opět lépe pro domácí celek, který si z brány hostů udělal střelnici, když dokázali brankáře hostů prostřelit ještě sedmkrát. Již v 55. minutě zvyšoval na 5:0 Milan Matoušek, který uklidil do brány centr Kormoše. V 60. minutě to byl opět Milan Matoušek, kdo dokázal prostřelit brankáře hostů a připsal si tak třetí hattrick v sezóně a celkově 14. gól v sezóně a přilepil se tak na záda Marka Berky ze Studánky. Na 7:0 dokázal zvýšit opět kapitán domácího celku Petr Hotový. Na 8:0 navýšil svým gólem Lukáš Kormoš, který využil svůj brejk a překonal brankáře. Pět minut před koncem napřáhl René Mrenka a usadil míč k tyči-9:0. V 87. minutě vstřelil gól střídající Jiří Heinzl, který technickou střelou prostřelil brankáře Hohlera. 10:0. Poslední gól utkání stejně jako na konci prvního poločasu vstřelil kapitán Petr Hotový, který zakončil Kormošův centr-11:0. Hostující brankář sice inkasoval jedenáctkrát, plno šancí domácích ještě zachránil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Ohlasy- Halže- Lukáš Zajíc: Hosté přijeli v 10 hráčích a kromě pár střel z dálky ničím nehrozili. My jsme hosty přehrávaly po všech stranách




Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Typovský [-] (46. L. Kormoš [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Typovský [-] (80. J. Heinzl [-] ) , M. Zeman [-] , M. Matoušek [-] , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , A. Dokoupil [-] (60. R. Mrenka [-] ) , J. Božek [-] , M. Božek [-] (72. L. Zajíc [-] )

TJ Sokol Damnov B
P. Hohler [-] - M. Thürmer [-] , R. Steiniger [-] , V. Novák [-] , J. Novák [-] , P. Mařík [-] , T. Majerčík [-] , M. Bostl [-] , J. Fuchs [-] , F. Vršecký [-]

Místo: Halže. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petrášek Jan - HORÁK Kryštof (N), DIETL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.