0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:15

5.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lom vyhrál v Plzni, Petřín nedal v závěru penaltu


Branky


16

Fotbalisté Lomu jsou zatím v soutěži neporažení. Tentokrát se na výhru v Plzni proti Petřínu dost nadřeli a měli i štěstí. Domácí v závěru nedali penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Musiol poslal hosty do vedení

Dlouhou dobu se hrálo vyrovnané a bojovné utkání převážně ve středu hřiště. Ve 39. minutě přišla jediná větší šance první půle. Hostující kanonýr Zbyněk Musiol se objevil sám před brankářem a poslal Lom do jednobrankového vedení. To vydrželo až do poločasového odchodu do kabin.

Domácí odmítli vyrovnání z penalty

Domácí trenér v průběhu druhého poločasu prostřídal a Petřín si vytvořil několik nadějných šancí na vyrovnání. Žádnou z nich však domácí využít nedokázali. Zpočátku měli šance i hosté, ale ti neměli přesnou mušku. Petřín nakopával dlouhé míče do vápna, kde se ale hráči Lomu vždy dokázali ubránit. V předposlední minutě měli domácí největší šanci na vyrovnání. Sudí totiž nařídil penaltu, ke které se postavil Lukáš Zoubek. Brankář Matoušek ale vystihl směr střely a míč do sítě nepustil. Hosté tak vybojovali tři body.

 

Zdroj: Web SK Petřín Plzeň



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka - trenér: Prohráli jsme s Lomem, což samo o sobě je pro takový klub jakým je SK Petřín Plzeň mega ostuda, protože nikdo z nás vůbec netuší, kde ten Lom je a velmi pravděpodobně v něm nikdy nebyla ani valná většina jeho hráčů. A teď trochu vážněji. Ten jejich, pro mne absolutně nesmyslný dream team, má opravdu na divizi obrovskou kvalitu a já sem na jednu stranu velmi smutný, že nemáme z tohohle zápasu ani bod a zároveň pyšný na to, že jsme je dokázali předčít skoro ve všech fotbalových aspektech, krom toho nejdůležitějšího a to jsou ty zatracené góly. Paradoxně nás zradila naše největší zbraň a tou je právě útočná fáze. Nedali jsme ani jednu branku, byť jsme si několik velmi slušných situací vytvořili a nakonec v poslední minutě nedali ani penaltu, byť jsme v tom zápase měli kopat hned tři.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
P. Hrabačka [-] - P. Klich [-] (82. M. Trojovský [-] ) , J. Vodrážka [-] (72. M. Fikrle [-] ) , O. Vinkler [-] , L. Zoubek [-] , Z. Šimáně [-] , V. Lisý [-] , M. Provod [-] (46. D. Voves [-] ) , P. Zajíček [-] (46. P. Bednář [-] ) , A. Kohout [-] (82. K. Bílik [-] ) , A. Demeter [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - J. Chotovinský [-] , Z. Musiol [-] , M. Novák [-] (90. J. Bosnyak [-] ) , L. Janů [-] , M. Kučera [-] , D. Neužil [-] , L. Pfeifer [-] (90. K. Chotovinský [-] ) , J. Rabiňák [-] (82. O. Kosobud [-] ) , M. Slavík [-] , M. Grobár [-]

ŽK: 13. P. Klich , 50. O. Vinkler , 84. D. Voves , 90. V. Lisý - 14. M. Kučera , 64. J. Chotovinský .
Hráči zápasu: Z. Musiol , F. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HRIVÍK Jakub - MAIELLO Francesco, TOMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích