M. Čermák 45. (p.)
M. Kaplan 49.
2:1
(1:0)
56. M. Beran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec stály neproměněné šance tři body


Branky


45. M. Čermák (p.) , 49. M. Kaplan - 56. M. Beran
19

Rynholec bral zatím body pouze po penaltovém rozstřelu a to ve dvou případech. Roztoky se po výhře v Lišanech mohly těšit z první výhry, ze zmíněnými penaltami ale nemají moc dobré zkušenosti. Ani v tomto duelu nebylo od nerozhodného stavu daleko. Domácí ale na svém malém hřišti udrželi tři body a připsali si druhé vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta do šatny

Bez zkušeného Číhaře se museli pustit domácí do boje proti nevyzpytatelnému Baníku. Ten si vytvořil hned zkraje zápasu tlak, který korunoval Beran svými dvěma šancemi. První hlavičkový pokus mířil vedle, druhý zastavilo břevno. V další velké šanci ztroskotal Jirava na výborném zákroku Vrábíka. Poté se hra srovnala a už to vypadalo, že první poločas branka nepadne. Poté se ale fotbalové štěstíčko k Rynholci otočilo zády, Rajgl se dopustil přestupku v pokutovém území a nabídnutou penaltu proměnil Čermák - 1:0.

Roztoky udržely vedení

Začátek druhého dějství patřil opět Rynholci. A paradoxně znovu inkasoval, z rohového kopu se prosadil Kaplan - 2:0. V 56. minutě to tam Baníku konečně padlo, hlavou se prosadil Beran - 2:1. Hosté měli další odpověď na svých kopačkách. To by ale musel samostatný nájezd řešit Beran a poté i Měsíček jinak než střelou vedle. Beranovi poté nebyl uznán další gól, kdy v jednání rynholeckého útočníka sudí spatřil ofsajd.

 

Rynholec si dále vytvářel tlak a Roztoky bránily hubené vedení. V 75. minutě ale uviděl druhou žlutou kartu Perlík a hosté šli do deseti. Do konce zápasu se ale stále domácí strachovali o výsledek. Klid na kopačky mohl přinést Hruška, ale Haužvic ho v samostatném nájezdu vychytal a udržel naději rynholeckých na body. Domácí měli další náznaky šancí, ale početní výhody už nevyužil. To je ale mrzet nemuselo, neboť zápas dotáhli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Velmi těžké utkání, do kterého jsme vstoupili bez kanonýra Číhaře a dalších zraněných. na začátku jsme přežili úvodní tlak hostů, kdy nám pomohla i branková konstrukce. Potom se hrál celý první poločas vyrovnaný fotbal, kde byly šance na obou stranách. Když už to vypadalo na poločas bez branek, přišel faul ve vápně a penalta, kterou jsme proměnili. Na začátku druhého poločasu nás hosté opět zatlačili, ale nám se podařilo z rohu navýšit vedení. Dál se ale zvyšoval tlak hostů a přišel gól hlavou. Tlak potom utlumilo vyloučeni a přišlo několik našich šancí. Ty jsme neproměnili a měli jsme strach o výsledek až do konečného hvizdu. Tři body jsou doma.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: V Roztokách jsme nepředvedli dobrý výkon. Přesto jsme opět neproměnili pět jasných gólovek. Bohužel domácí dali dva góly po našich chybách, zejména nás musí mrzet zbytečná penalta. Velmi slabý výkon podala trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Vrábík [-] - O. Čumpelík [-] (85. M. Farkas [-] ) , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] (90. J. Kněžík [-] ) , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , M. Kaplan [-] , D. Vejvoda [-] , M. Čermák [-] , Š. Masarovič [-] , Z. Špimr [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Drábek [-] (63. P. Fonod [-] ) , T. Měsíček [-] , D. Jirava [-] , M. Beran [-] , L. Skalák [-] , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , J. Pelc [-] , D. Mrázek [-] , T. Perlík [-]

ŽK: 24. L. Skalák , 29. T. Perlík , 58. D. Jirava , 90. I. Haužvic . ČK: 75. T. Perlík .
Hráči zápasu: J. Texl , M. Čermák - I. Haužvic .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TÝČE Jiří - BENEŠ Jan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Očekávám utkání, ve kterém padne dost branek. Na penalty pak vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích