Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod jedenáct kulí v Petrohradě!


Branky


17. K. Pros , 37. P. Míček , 41. K. Pros (p.) , 85. K. Tesař - 7. J. Kočí , 9. J. Kočí , 28. R. Škutchan , 39. J. Mayrich , 43. R. Škutchan , 70. J. Elsnic , 86. M. Sammer
8

První mistrovský zápas rakovnické trojky se odehrál v Petrohradě, kam si udělali výlet fotbalisté ze Mšeckých Žehrovic. Kdo na toto utkání dorazil, rozhodně nelitoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina hned na úvod

Úvodní zápas nového ročníku přinesl pořádnou divočinu a diváci v Petrohradě viděli brankové hody. Hostující celek se představil s navrátilcem ze Sokola Nové Strašecí, s Janem Elsnicem. Jinak však hostujícímu celku chybělo několik hráčů základní sestavy kvůli dovoleným a pracovním povinnostem. Po úvodním oťukávání po dlouhé korona pauze začal úřadovat nejlepší střelec loňské nedohrané sezóny Kočí.

 

Nejprve už v 7. minutě utekl a po položení brankáře uklízel do prázdné - 0:1. Jen o dvě minuty později znovu rozvnil síť, když překonal Rüthera střelou k tyči - 0:2. Domací ale nic nezabalili a střelou z vápna korigoval Pros - 1:2. Hostům se podařilo opět odskočit, když po pěkné individuální akci po křídle rozvlnil síť Škutchan - 1:3. Divočina pokračovala a po menší hrubce zaskakujícího gólmana Petra uklidil míč do sítě Míček - 2:3.

 

Den otevřených dveří na obou stranách pokračoval. O dvě minuty pozdějí hosté opět skórovali Mayrichem - 2:4. Poté ještě přišla penalta pro domací za neúmyslné hraní rukou hostujícího obránce. Pravidla jsou ale nemilosrdná. Pros pokutový kop proměnil a snížil na rozdíl jedné branky - 3:4. Konečné slovo v prvním poločase si ale vzali opět hosté a po pěkné akci mířil přesně agilní Škutchan - 3:5.

Body putují do Žehrovic

Hostující celek si po poločasové přestávce naordinoval hrát více ze zabezpečené obrany a udržet soupeře ve středu hřiště. Taktika se hráčům Mšeckých Žehrovic dařila a hra se sklidnila. Hrálo se především od vápna k vápnu. Přesto měli hosté mpřevahu a i několik brankových příležitostí. Ujal se až pokus ze 70. minuty, kdy centr našel přesně hlavu Elsnice - 3:6. Poslední záchvěv snahy o bodový zisk vykřesal pět minut před koncem Tesař - 4:6. Žádné drama ale nepřipustil střídající Sammer, kterému na pečetění vítězství stačilo na hřišti necelých deset minut - 4:7.



Ohlasy k zápasu



SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hrající vedoucí mužstva: Byl to první ostrý zápas po dlouhé pauze, takže jsme rádi za tři body. Nerodilo se to lehce a především s počtem inkasovaných branek nevládne spokojenost, směrem dopředu to bylo velmi dobré. Víme, na čem zapracovat do dalšího utkání s Kroučovou a zároveň už bychom měli být v kompletnějším složení.



Sestavy


Sokol Petrohrad
F. Rüther [-] - R. Worzischek [-] - P. Sochor [-] , L. Fořt [-] , M. Ibl [-] , M. Šiška [-] , J. Kovář [-] (64. J. Domabyl [-] ) , K. Tesař [-] (86. J. Doksanský [-] ) , R. Neliba [-] , K. Pros [-] , P. Míček [-] (88. D. Kunc [-] )

SK Mšecké Žehrovice
P. Petr [-] - A. Eisenstein [-] , J. Mráz [-] - J. Kočí [-] , V. Lukáč [-] (53. D. Šiška [-] ) , J. Elsnic [-] , J. Volf [-] , L. Slavík [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-] , J. Mayrich [-] (78. M. Sammer [-] )

ŽK: 43. J. Kočí , 61. R. Škutchan , 76. J. Volf .
Hráči zápasu: K. Pros , P. Míček - J. Volf , J. Kočí , R. Škutchan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - MAJER Marcel (N), JANOUŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Žehrovice budou lepší v přechodové a finální fázi.

Tip: remíza

Všichni si určitě pamatujeme na vítěznou sérii borců že Žehrovic.
Tentokrat ale petrohradsti mají ne jednu posilu a zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza