Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidovské béčko přežilo infarktový závěr v Lužné


20

Zajímavý duel se dal čekat od střetnutí Lužné se zavidovskou rezervou, jejíž tyče hájil po dlouhé době uzdravený Štiller. Kdo přišel, rozhodně nelitoval. V utkání se hrálo o body do poslední minuty. Domácí Sparta v závěru nevyužila několika tutovek a musela se smířit s prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná neudržela vedení

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se hned v 7. minutě radovali po dlouhém autu, kdy zaváhání zavidovské defenzivy potrestal Pokorný - 1:0. Po úvodní brance se hra vyrovnala a na další branku se relativně dlouho čekalo. Ta přišla po půl hodině hry, kdy se středem hosté prokombinovali až k domácí šestnáctce. Knor vybídl mezi obránci Žďánského a bylo srovnáno - 1:1. Do kabin šli o něco spokojenější hosté. Knor využil zaváhání luženského zadáka, vysunul znovu Žďánského a ten se opět nemýlil - 1:2.

Infarktový závěr pro Zavidov

V lepší výchozí pozici nastupovali do druhého dějství hosté. Lužná chtěla zápas dostat pod svou režii a dočkala se po chybě v zadních řadách soupeře zásluhou Grilla vyrovnání - 2:2. Tento stav ale netrval vůbec dlouho. Knor si připsal třetí asistenci, když vyslal na úrovni vápna do gólovky Jelínka a ten se nemýlil - 2:3. Čas plynul a na další branku se čekalo. Zápas byl vyrovnaný a v závěru mohla skórovat domácí Sparta. Fotbalisté Lužné ale ve třech případech odmítli vyrovnání, a tak se museli smířit s prohrou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Neodehráli jsme špatný zápas, ale opět nás srazily chyby, po kterých jsme dostali zbytečné góly. A druhá věc je naše špatná koncovka. Pokud nebudeme dávat góly, tak nemůžeme myslet na to, že budeme vyhrávat. Bez gólů to nejde.

FC 05 Zavidov B
Jakub Knor, záložník: Byl to vyrovnaný zápas, spíše bojovný než pohledný. Prohrávali jsme po dlouhém autu, kdy jsme si dávali přednost místo jednoduchého řešení. Poté následovala vyrovnaná pasáž. Po půl hodině se nám podařilo srovnat. Krátce poté jsme potrestali zaváhání luženské obrany a šli do vedení. Poločas jsme začali vlastní chybou a bylo srovnáno. Znovu následoval vyrovnaný průběh, po kterém jsme šli do vedení. V závěru jsme byli rádi, že jsme přečkali několik šancí soupeře a udrželi vedení.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - R. Pokorný [-] , R. Grill [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , J. Staněk [-] (80. F. Hornof [-] ) , R. Šnajdr [-] (62. K. Krumhanzl [-] ) , M. Cibulka [-] , M. Polák [-] , D. Kopernický [-] , P. Mezei [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] (25. M. Skoupý [-] ) , J. Kraus [-] (55. D. Štiller [-] ) , A. Sekyra [-] , D. Žďánský [-] , J. Hanych [-] , M. Petrů [-] , J. Sixta [-] , P. Vitner [-] , V. Kadar [-] (46. J. Jelínek [-] ) , J. Knor [-]

ŽK: 14. K. Krumhanzl , 67. M. Polák , 70. M. Cibulka - 27. M. Skoupý , 52. J. Sixta , 90. P. Vitner .
Hráči zápasu: M. Polák - J. Knor , D. Žďánský .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - POLÍVKA Zdeněk, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů