0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po Lomu ani Záchlumí neodmítlo darované tři body, Studánka se zatím poráží sama


Branky


0

Tohle bude pro Dynamo asi psychicky velmi náročná sezóna. Studánka má totiž perfektní kádr, možná jeden z nejlepších a dokáže přehrát snad kohokoli. Její hra je opravdu brilantní, ale výsledky? Nikde, Studánka padla v Lomu 1:4 a Záchlumí na svém hřišti podlehla 0:3. Přitom oba dva týmy jasně přehrávala a mohla ve velkém stylu vyhrát. Problém je však v tom, že nedokáže trefit bránu, a když, tak narazí na skvělého gólmana. Prostě jí to tam nepadá a zdá se, že bude smutným hrdinou této sezóny. Pokud totiž neposílí o nějakého chladnokrevného střelce, brzy se z toho sesype a ztratí i na kvalitě v poli. Kouč Hepfel ale tvrdí: "Není kde brát, rádi bychom posílili, ale kdo by k nám šel, snad nějaký vysloužilý navrátilec z Německa, ale víc nic."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka tlačila, ale nakonec stejně zase kapitulovala

Od první chvíle bylo jasné, že tempo hry bude udávat Dynamo. Hrálo si svou hru a se soupeřem se vůbec nemazlilo. Studánka si vytvářela plno šancí, ale nedávala góly a opět doplatila na své chyby, kterými pustila soupeře k vlastní brance. Jednu takovou domácí vytvořili už v patnácté minutě, kdy domácí opět nevyužili své šance, poté nestihli uzavřít obranu, kterou pronikl Karel Kříž, který už šel sám na branku a nezklamal. Poslal dobrým obhozením gólmana svůj tým do vedení a vyzdvihl tak zatím úspěšnou vyčkávací taktiku svého mužstva. Poté se opět tlačila ale Studánka, ale bylo vidět, že ji inkasovaná branka opět ubrala na sebevědomí a maličko ji srazila k zemi. I tak měl Vladimír Vácha hned několik velmi důležitých zákroků. Do kabin ale beztak odcházeli domácí jako tým, který musí dotahovat.

Rozhodla vlastní branka

Studánka opět zpala na plné obrátky a snažila se vytvořit si nějaké gólové příležitosti. Definitivně ji pak ochromila a srazila k zemi vlastní branka, který rozhodla. Karel Kříž vedl asi čtyřicet metrů od brány u lajny balón a domácí obránce, namísto, aby balón zkusil odehrát do autu, nebo nakopl dopředu, ukopl Křížovi balón, ale takovým způsobem, že z té dálky přeloboval vlastního brankáře a míč dostal do sítě. Branka byla ale připsána Karlu Křížovi. Poté se už tolik nedělo. Záchlumí si v klidu defenzivně dohrálo utkání a nechalo v tu chvíli už nevýraznou Studánku hrát ve středu hřiště. A nakonec ještě dokázal Motor své vítězství podtrhnout ještě jednou trefou, když se ujal pokus Miroslava Štrejna. Hosté si tak ze Studánky odváží vítězství v pměru 3:0 a mohou slavit další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Opět jsem zklamán a musím konstatovat, že nám šíleně chybí koncový hráč, který to na sebe bude umět vzít a dokáže s chladnou hlavou rozhodnout. Fotbal se zkrátka nehraje na to, kolik si dáte přihrávek, nebo vytvoříte šancí. Nikdo se nás nebude ptát na to, jestli jsme Záchlumí jasně přehrávali, ale nedávali góly a soupeř ze čtyř svých šancí využil tři. Jediné, co všichni ví, že Studánka prohrála první zápas 1.4 a druhý 0:3. Oba soupeři nás po střelecké stránce naprosto vyškolili. A nejen, že nejsme schopni dát branku, ale my netrefíme ani branku. Navíc jsme si dali neuvěřitelný vlastní gól, který by na Nově vysílali s palcem dolů. Nevím, co více říct, možná až budeme trefovat branku, přijdou lepší výsledky, mančaft má rozhodně navíc, než na dno tabulky.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Musím říci, že náš soupeř hrál opět velmi dobře kombinačně a my jsme útočně bránili. Neřekl bych, že nás domácí úplně přehrávali, jasně, drželi více balón, ale jinak to bylo vyrovnanější utkání. My jsme ale dali tři góly a opět se můžeme radovat ze tří bodů.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - M. Bureš [-] , M. Ruda [-] , J. Hubálek [-] , D. Marek [-] , R. Mráz [-] , J. Sýkora [-] , D. Lončík [-] , J. Jílek [-] , O. Janovec [-] , L. Novák [-]

TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , K. Kříž [-] , P. Thoma [-] , P. Kříž [-] , M. Vácha [-] , M. Soukup [-] , L. Hrabák [-] , D. Kasič [-] , M. Koníček [-]

ŽK: 68. M. Ruda - 85. K. Kříž .
Místo: Studánka. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - JANOVEC Radek (N), KOZELKA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.