Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice si s nováčkem také poradily, Sedliště po úspěchu s Lázněmi na body stále čeká


Branky


0

Těžko říci, zda mělo toto utkání nějakého favorita, jestli však ano, tak by jím spíše byli Kšice. Ty si totiž zatím vedly dobře a poradit si nedokázaly pouze se Stráží, avšak i proti ní působily docela dobře. Ale ani Sedliště se zatím neukázalo ve špatném světle. Domácí tým měl ale nejprve smůlu na soupeře, když ho zasvětila do vyšší soutěže výsledkem 4:0 hned Planá, poté však dokázal nováček porazit Lázně, ale v dalším kole těsně nepotvrdil roli favorita proti Erpužicím. Takže bylo otázkou, jak si poradí na svém hřišti Sedliště s Kšicemi. Nakonce ale vyhrál ten zkušenější. Poměrně pohodlnou výhru 3:1 zaznamenali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice měly jasnou převahu, ale gólově soupeři moc neodskočily

V první půli byl jasně lepší hostující celek, který nezkušeného nováčka s přehledem přehrával a ladně přenášel přes jeho půli. Vytvářel si několik šancí a svou převahu dokázal znázornit také gólově, když Kamil Dýdek pronikl po křídle a přihrál před bránu Ivanu Šetlíkovi, který odkrytou klec nemohl minout. I nadále byli hosté lepší a nyní i o něco klidnější, ale poté je celkem zaskočil Martin Pažountka, který z ničeho nic vyrovnal na 1:1. Ale hosté nenechali tuto trefu bez odezvy a odpověděli na ni prakticky stejnou akcí, jako při prvním gólu. Opět se prosmýkl po lajně Kamil Dýdek, který tentokrát předložil balón do snadné pozice Lukáši Kudlíkovi, a ten také neminul. Hosté byli opět ve vedení a opět si mohli hrát své, avšak závěr první půle už branky nenabídl a tak se muselo utkání za stavu 1:2 přesunout ke ruhému poločasu. 

Hrálo se tvrdě a méně fotbalově

Ve druhé půli se ale utkání maličko zvrhlo. Hrálo se daleko agresivněji a tvrději. I přes to, že bylo Sedliště snaživé, hosté neměli žádnou potíž si své cedení už ohlídat. Po celou dobu měli vše pod kontrolou a Sedliště k ničemu moc nepouštěli. Hrálo se především ve středu hřiště a nemálo se faulovalo, což odnesl tržnou ranou na hlavě a střídáním hostující obránce Havránek. A přesně takto proběhla téměř celá druhá polovina. V jejím závěru akortá přidal ještě jeden zásah do sítě domácích Ivan Šetlík, který perfektní střelou po pasu Kövaryho brankáře prostřelil a definitivně rozhodl. To už běžela poslední minuta, a tak se hosté pomalu mohli začít radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Bylo to ze začátku z naší strany poměrně jednoduché utkání. Měli jsme optickou převahu, kterou jsme vyjádřili i brankově a soupeř se prakticky k ničemu nedostal. Druhý poločas už byl ale takový nervózní a rozhodčí ho příliš nezvládal. Bylo to chaotické. Domácí byli snaživý, ale my už jsme si své vedení ohlídali, přidali další gól a nakonec jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - D. Zavacký [-] (60. J. Marek [-] ) , P. Hrubý [-] , O. Rožumberg [-] - M. Pažountka [-] , M. Vokurka [-] , V. Pešek [-] (43. L. Buben [-] ) , P. Kotva [-] , M. Patočka [-] - P. Fojtíček [-] , J. Petráška [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - J. Havránek [-] (60. P. Šnebergr [-] ) , M. Volf [-] , M. Kövary [-] , V. Holý [-] - L. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] - L. Kudlík [-] (60. J. Pařízek [-] )

ŽK: 11. V. Pešek , 31. P. Hrubý , 75. M. Pažountka , 89. M. Vokurka - 18. M. Kövary , 68. K. Dýdek , 86. L. Dýdek .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Friedenberger Robert - ZAVACKÝ Petr (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.