Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nadělil Jiskře deset kousků a jde na šesté místo


0

Utkání mezi Kostelcem a Erpužicemi sice mělo jasného favorita, ale v takovouto gólovou galapřehlídku se to opravdu zvrhnout asi nemělo. Vše však začalo tím, že Epružice přijeli jen v jedenácti hráčích a později se jim navíc jeden k tomu zranil. Kostelec začal navíc velmi dobře a Jiskra se sesypala. Více snad ani není, co popisovat. Pojďme se rovnou podívat na průběh utkání, který Kostelec posunul tabulkou zase o něco výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol začal dobře a Erpužice jeho tempu doslova podlehly

Domácí si nedělali s tímto utkáním těžkou hlavu, maličko přeházeli sestavu a vrhli se do toho. Do vedení je už v osmé minutě dostala velmi pěkná kuriózní branka, která se jen tak nevidí. Jiří Jamriška dostal přihrávku mezi dva obránce, jednoho si odstavil tělem a poté naznačil střelu na zadní tyč, po které brankář skočil a Jiří už jen takovým přiťuknutím poslal balón podél brankáře do sítě. Také později u druhého gólu byl Jiří Jamriška, jehož ráná doslova srazila Erpužice do kolen. A od té doby už si hráli domácí své. O pár minut déle přidal další zásah Lukáš Honzík a gólem do šatny zvyšoval už na 4:0 Ladislav Netrh, který dostal přihrávku z přehuštěného vápna a tvrdou střelou vymetl pavučinky ve Voldřichově šibenici. 

Kostelec už si hrál své a navyšoval skóre

Musíme však ještě podotknout, že Erpužice hodně také podržel brankář Voldřich, který sice dostal deset branek, ale minimálně dalších pět dobrých pokusů ještě lapil. Teď už se ale posuňme ke kosteleckému navyšování. v šestapadesáté minutě zvyšoval svým druhým gólem Lukáš Honzík a o tři minuty déle byl odpískán pokuový kop ve prospěch Sokola, ke kterému se postavil brankář Pavel Jamriška a prosadil se také. Za pár chvil už po další nádherné kombinaci skóroval Jiří Jamriška, který tak zkompletoval hattrick a zanedlouho vypracoval Kostelec další dobrou pozici pro Josefa Soustružníka, který se nemýlil. A za několik málo chvil se prosadil také střídající Jan Liška, který dostal na zadní roh šestnáctky pas z lajny a nádhernou střelou strhl zbylé pavučinky po Netrhově brance. Na konečných 10:0 poté už pouze zvyšoval Roman Průcha, který posunul zápas do dvouciferných čísel a ukončil tak erpužické utrpení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): To se těžko hodnotí. Erpužice přijeli, jako outseider, kterému se zranil jeden hráč a oni musely hrát jen v desíti, takže jsme byli opravdu ve snadné pozici. Dali jsme dva góly a oni se poté úplně sesypali. Když ale byli ještě v plné síle, tak musím říci, že jsme předváděli daleko lepší výkon, než v minulém víkendu. Kluci dnes zkrátka chtěli hrát. Nabíhali, hráli po zemi a byl tam vidět pohyb. My jsme na tom zapracovali na tréninku, takže to bylo jasně znát. Trochu jsme navíc pozměnili sestavu, když jsme maličko protočili zálohu a zdokonalili jsme i hru po stranách. Více už ale nemám, co říci, vzhledem k tomu, že soupeř dohrával jen v devíti lidech, čímž nám vše značně zjednodušil.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačili vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Honzík [-] , R. Průcha [-] , L. Touš [-] , J. Jamriška [-] , J. Pešík [-] , J. Soustružník [-] (73. J. Liška [-] ) , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-]

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - V. Šámal [-] , V. Křelina [-] , R. Kořínek [-] , T. Klimeš [-] - J. Pavuk [-] , M. Kovačka [-] , F. Tesař [-] , M. Šťastný [-] - L. Bordeniuc [-] , V. Novikov [-]

Místo: Kostelec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BEZVODA Václav (N), HAVEL Arnošt (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.