Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž přejela Studánku s nulou a šesti zásahy


0

Stráž byla proti Studánce jasným favoritem, ale bylo otázkou, jak může utkání skončit. V úvahu někteří brali také to, že se Stráži nemusí dařit v koncovce a Studánka ji může disciplinovaným výkonem zaskočit a těsně vyhrát. Většina se pak přikláněla k výhře Stráže. Bylo celkem nepravděpodobné, že by Stráž vyhrála nějakým drobným rozdílem, protože, když se rozstřílí, tak je k nezastavení a Studánka většinou, když prohrává, tak otvírá hru stále více a o to snažší pro soupeře poté je, trefovat znovu a znovu. A to byla ta nejpravděpodobnější předpověď, která se nakonec také naplnila. Stráž vyhrála v poměru 6:0 a Studánka se domů vracela se sklopenou hlavou bez jediného bodu. Dynamo naví teď ještě musí čekat na necělní dohrávky, protože je dost pravděpodobné, že přijde ještě o dvě místa a klesne až na jedenáctou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž brzy vedla a bylo po utkání

Úvod utkání byl celkem vyrovnaný, ale Stráži se více dařilo v koncovce a dostala se brzy do vedení. Už ve třetí minutě totiž otevřel skóre David Karban a Stráž vedla. Ve čtrnácté minutě pak odstartoval svou gólovou hitparádu nezastavitelný Miloslav Jedlička, který opět ukázal, že ví, kam si má stoupnout a na góly má prostě čich. Něco podobného se navíc Miloslavu Jedličkovi povedlo ukázat také ještě ve dvaadvacáté minutě a v osmadvacáté už Miloslav Jedlička kompletoval hattrick, další trefou do odkryté branky. To bylo pro Dynamo velmi kruté, protože p one až tak špatné výkonu prohrávalo takto brzy už o čtyři góly a vše bylo ztraceno. Tento stav už se do konce poločasu nezměnil a Stráž tak měla skvěle nakročeno k dalším třem bodům.

Dynamo ještě kousalo, ale Tokar dnes podal perfektní výkon

Ve druhé půli mohlo Dynamo rychle snížit, když se do samostatného úniku dostal Bureš, jemuž ale Tokar zmenšil úhel tak dobře, že se Bureš netrefil při jeho obhazování do branky. Poté navíc zvýšil na 5:0 další trefou Miloslav Jedlička, který dal jasně najevo že dnes Stráž body neztratí a na jakákoli snížení je schopná rychle zareagovat. Studánka ale přesto stále chtěla hrát a Bureš měl možnost si svou šanci opět zopakovat, ale ani napodruhé se jeho pokus do branky nevešel. Za obranu se dostal také Radek Schweiner, který ale pro změnu trefil brankáře. Zkrátka Dynamo postrádalo i potřebné štěstí a klid při zakončení, a proto se se Stráží nemohlo měřit. Domácí se navíc později ještě s utkáním gólově rozloučili parádní brankou, když po křídle unikl po dobré kombinaci Koubek, který jen nahrál pod sebe, kde už byl připravený Miloslav Jedlička, který jen s lehkostí zvýšil na 6:0. V závěrečné desetiminutovce však Dynamo stále bojovalo alespoň o čestnou branku a potřetí šel sám na brankáře Bureš, jenže ho už sebedůvěra tako zradila, že se raději rozhodl nesmyslně a hlavně nepřesně přihrávat spoluhráči, čímž celá akce velmi rychle skončila. Zkrátka nebylo Dynamu přáno a Stráž tak slaví konečně zase výhru s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Byl to docela pěkný a zajímavý zápas, což bylo způsobeno také tím, že Studánka nepřijela jen bránit a chtěla také hrát. Akorát jsme měli štěstí, že jsme se rychle a brzy prosadili a oni poté trochu polevili a ztratili motivaci. Ještě nějaké šance měli, ale ty pochytal náš bezchybný brankář, který nás hodně podržel. Jsem navíc moc rád, že jsme konečně udrželi nulu. Chci ještě ale říct, že Jedlička dal možná pět branek, ale pochvalu si zaslouží celý tým, ten kluk to má zjednodušené hlavně tím, že mu to kluci naservírují před bránu vždy, jako na zlatém podnose.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): My jsme se utkali s velmi kvalitním soupeřem, který je společně s Planou kandidátem na postup. Stráž byla jednoznačně lepší a fotbalovější. Jde vidět, že ti kluci hrají už od malička a fotbal opravdu umí. My jsme tam neměli žádnou šanci a udělat tam body by byl zázrak. Jediné, co mě mrzí je to, že jsme šli ve druhé půli čtyřikrát sami na bránu a přesto jsme nedali žádný gól. Myslím, že utkání by slušel výsledek 6:3, nebo 7:3, protože soupeř také nedal všechno. Ale na víc už jsme neměli.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Lapský [-] (70. V. Borys [-] ) , D. Rubant [-] , V. Svoboda [-] , O. Pták [-] - L. Koubek [-] (76. L. Ondřich [-] ) , M. Novotný [-] - D. Karban [-] , K. Pták [-] , M. Jedlička [-] - J. Danko [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Klas [-] , J. Jílek [-] - D. Lončík [-] , M. Ruda [-] , R. Schweiner [-] , J. Holý [-] (80. Š. Štrunc [-] ) , D. Marek [-] - P. Morgenstein [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 27. M. Lapský , 60. O. Pták , 68. D. Karban - 7. O. Janovec , 49. M. Bureš .
Místo: Stráž. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fanfule Adam - FIŠER Miroslav (N), MRÁZ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.