2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zase padl a ze Studánky odjel bez bodu


Branky


19. M. Ruda , 77. O. Janovec - 65. J. Pešík
0

Ano, Kostelec je na tom opravdu bídně a potácí se na polích tabulky velmi hluboko. Tentokrát ale nehrál, až tak špatně. Soupeře mírně přehrával a často se dostával do šancí, zatímco Studánka opět vyčkávala na své šance a opět úředovala, když jich dokázala využívat. Kostelec ale přeci jen jedna věc trápila, a to ta zásadní. Letos se v jeho podání zkrátka nic nedaří a vše se kazí, a i při dobrém výkonu, mu zkrátka není přáno. Tentokrát jej zastavila koncovka. Nešlo to, diváci viděli mnoho neproměněných šancí. Kostelec se trefil za celých devadesát minut jen jednou, což proti dvěma zásahům soupeře ale stejně nestačilo. To Dynamo slaví, konečně je definitivně v první polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka vybojovala důležité vedení a to si udržela

Obě mužstva se při dnešním utkání celkem trápila. Odskakovali od nich balóny, v kombinace byly nepřesné a celkově se jim moc nedařilo. Přesto to bylo velmi zajímavé utkání bohaté na velké šance, zejména v podání Kostelce. Ten měl zpočátku navrch, ale poté dostal v devatenácté minutě po vlastní chybě první gól, po střele Martina Rudy, a od té doby prohrával. Poté se hra z obou stran trochu otevřela, Studánka sice hrála defenzivně a spíše na brejky, ale Kostelec chyboal tak často, že to v podstatě vypadalo jen tak, jakoby oba týmy chtěli jen útočit a hra se přelévala ze strany na druhou. Více ze hry měl ale přeci jen Kostelec, který si vytvářel mnoho pěkných a velkých šancí. Ve stoprocentní šanci selhal střelou do tyče Daniel Kertys, který šel z levé strany sám na brankáře, a o chvíli déle v závaru Kostelečtí netrefili ani na několikrát branku a poté zase spáli velkou šanci Jiří Jamriška. A tentýž hráč šel navíc o chvíli později sám na brankáře, ale medokázal ho překonat. V koncovce to v podání Kostelce byla zkrátka mizérie a domácí tak po pětačtyřiceti minutách vhledem k obrazu hry překvapivě vedli.

Kostelec vyrovnal, ale jeden gól mu nakonec nestačil

Ve druhé polovině měl zpočátku Kostelec navrch, který vrhl vše do útoku a postupně si vytvářel stále větší a větší převahu, až soupeře celkem jasně přehrával. Nakoenc se mu také podařilo vyrovnat, když po rohovém kopu dostal elegantně patičkou míč do sítě Jan Pešík. Ještě asi deset minut měl poté Kostelec navrch, ale poté, co nevyužil další obrovské šance, když šel například sám na branku Luděk Král, který přestřelil, jeho snaha opět polevila a bezmocí sám sebe trochu znudil. Poté se do hry začala zase dostávat také Studánka, a když si domácí hráč došel pro faul průnikem mezi třei hráči, rozehrával jeho tým zpoza šestnáctky přímý kop, který pěknou trefou nasměroval rovnou do sítě Oldřich Janovec. Poté měl Kostelec ještě pár šaníc, opět byl v dobré pozici například Luděk Král, ale Kostelec se opět neprosadil a v poslední části utkání už to byla v jeho podání pouze křeč a bezmoc. Studánka tak ukořistila velmi cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Radek Mráz (Dynamo Studánka): Bylo to utkání hodně podprůměrné úrovně. My jsme se hodně trápili. Ze začátku jsme chtěli hrát kombinační fotbal, ale z mnoha chyb jsme spíše posílali soupeře do protiútoků, než abychom ho přečíslili. Pak jsme ale dali gól a trochu jsme se uklidnili. Ve druhé půli se to ale nesmyslně začalo nakopávat. Nám navíc svítilo sluníčko do obličeje, takže náš brankář nic neviděl a před brankou to bylo vždy hodně zmatené. Oni pak ale vyrovnali z rohu a my jsme se začali bát. Už jsme se jen bránili a snažili jsme se to odkopávat, ale nakonec nám pomohla standartka. Na povrch to ale nebyla žádná sláva. Bylo to spíš vydřené a ubojované utkání, ale i taková musí být.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Byl to zápas nevalné úrovně, který provázelo mnoho nepřesností a chyb. Nás opět srazila na kolena koncovka a opět jsme dostali hodně laciný gól. My jsme poté ale zabrali a měli jsme hned několik obrovských šancí, ale ani soupeř nebyl úplně bez šancí a hrálo se z jedné strany na druhou, ale my měli opravdu tutové šance. Ve druhé půli jsme si řekli, že budeme hrát vše na útok a dokázali jsme vyrovnat, ale poté jsme opět nevyužili několika šancí v době, kdy jsme měli jasně navrch. Poté jsme polevili a dostali jsme po našem špatném důrazu druhý gól a v posledních minutách už to byla v našem podání křeč. Když se podíváte na naší sestavu, opět zjistíte, že náš gólman musel hrát na stoperu, protože se nám zranil hráč a vše bylo opět špatně. Měli jsme zase smolný den, nebyli jsme horší, ale nedali jsme góly a bez nich se hrát nedá.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - L. Novák [-] , J. Jílek [-] , O. Janovec [-] - J. Hubálek [-] , M. Ruda [-] , D. Lončík [-] , R. Schweiner [-] (68. L. Klas [-] ) - D. Marek [-] , P. Morgenstein [-] (46. L. Honzík [-] ) , M. Bureš [-]

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - P. Masař [-] , D. Kertys [-] , L. Touš [-] , J. Soustružník [-] , J. Jamriška [-] , J. Pešík [-] , L. Honzík [-] , L. Král [-] , L. Netrh [-] , P. Jamriška [-]

ŽK: 27. J. Jílek , 90. D. Marek - 22. L. Honzík , 54. J. Jamriška , 57. J. Soustružník .
Místo: Studánka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - LIPCHAVSKÝ Josef (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.