0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka se na jaro skvěle připravila a odstartovala jej precizním výkonem v Záchlumí


Branky


0

Utkání mezi Záchlumím a Studánkou mělo být podle předpokladů poměrně vyrovnané a mělo nabídnout divákům alespoň malé drama, avšak to Studánka nepřipustila. Dynamo se totiž na úvod jarní fáze sezóny připravila velmi dobře a utkáním v Záchlumí dala všem jasně najevo, že chce tabulkou ještě stoupat. Motor si v utkání v podstatě vůbec nezahrál, Studánka měla vše pod kontrolou a zajistila si poměrně snadné, avšak velmi cenné, první tři body. Týmy však i nadále zůstanou, minimálně prozatím, tabulkovými sousedy a jejich postavení v tabulce se měnit nebude, pouze bodový odstup mezi nimi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchlumí nemělo šanci

Studánka už od samého začátku nepřipravený Motor jasně přehrávala a bylo v podstatě jen otázkou času, kdy se prosadí. Skvělé defenziva Dynama v čele s předstoperem Lončíkem totiž soupeři vůbec nic nedovalila, a tak se jeho ofenziva mohla soustředit v podstatě jen na tlak na branku soupeře, i když prozatím raději opatrněji, aby se neukvapila. A tak se v první půli dočkala jen jediného vsítění. V jedenatřicáté minutě totiž rozvlnila síť střela Libora Nováka. Dynamo si pak nadále drželo svou převahu a soupeře na uzdě, a s jednobrankovým náskokem tak odcházelo do šaten.

Studánka přidala další branky a zaslouženě zvítězila

Obraz a tempo hry zůstaly ve druhé části naprosto totožné, a Záchlumí tak mělo k vyrovnání stále daleko. Dynamu se navíc podařilo v jedenašedesáté minutě přidat další branku, když Dalibor Marek sebral na půli míč, obešel s ním tři hráče a v závěru prostřelil brankáře. Nádherná individuální akce. Studánka však stále nesměla polevit, aby se jí utkání ještě nevymklo z rukou, když však ještě před závěrečnou desetiminutovkou přidal další trefu Radek Černý a později také Roman Šlehofr, kterému po skvělé práci přihrávl míč Jaroslav Černý, který doběhl svou k tyči vyraženou střelu a přihrál míč pod sebe, bylo rozhodnuto. Zbytek utkání už byl jen pouhou formalitou a Studánka tak ze Záchlumí odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Já bych to celé ohodnotil nedostatečnou zimní přípravou a jakousi nechutí ke hře. Studánka byla zkrátka lepší, byla u všeho dříve a zaslouženě vyhrála. Nám se prostě nedařilo.

TJ Dynamo Studánka
Radek Mráz (Dynamo Studánka): Myslím si, že jsem předvedli velmi dobrý zodpovědný výkon. Soupeř byl velmi tvrdý, ale my jsme to ustáli. Nás velmi podržela celá obrana, která soupeře do ničeho nepustila. Navíc jsme se dokázali poprat i s velmi špatným terénem a dokázali jsme si i na něm dobře přihrát, což je také potřeba ocenit. Zkrátka vše vypadalo tak, jak to vypadat mělo a my jsme se zápasem velmi spokojení.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Karvaš [-] , M. Voříšek [-] , M. Koníček [-] - M. Tót [-] , M. Štrejn ml. [-] (46. P. Kříž [-] ) , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] (70. F. Hartman [-] ) - V. Malík [-] , D. Kasič [-] , M. Baum [-] -

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - O. Janovec [-] , L. Novák [-] , J. Jílek [-] - J. Holý [-] (79. P. Morgenstein [-] ) , R. Šlehofer [-] , J. Klesa [-] , D. Lončík [-] - D. Klinka [-] (46. J. Černý [-] ) , D. Marek [-] (64. R. Černý [-] ) , M. Bureš [-]

ŽK: 7. K. Štrejn , 70. P. Kříž , 89. M. Tót - 39. J. Jílek , 48. O. Janovec .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 47. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORNÍK Miloslav (N), RUDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.