M. Hrad 55.
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sulislavi rozhodl hattrickem Sak


Branky


55. M. Hrad - 14. J. Sak , 21. P. Hospodářský , 44. J. Sak , 81. J. Sak
0

Papírově zvýhodněnému celku hostujících Lázní se na trávníku v Sulislavi první poločas velmi vydařil a po poločasovém výsledku 0:3 tak bylo téměř rozhodnuto. Sulislavští se sice ještě pokusili ve druhé půli utkání zdramatizovat, když brzy snížili, ale nakoenc to bylo vše, nač se zmohly a o výhře lázní pak definitivně rozhodl zkompletováním hattricku Jaroslav Sak. Lázně tak odskočily pátým Kšicím a nyní už se mohou soustředit pouze na atakování třetího a druhého místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně Sulislav doslova drtily, ale branek padlo méně

Sulislav se od začátku prezentovala sympatickým bojovným výkonem, ale přesto nedokázala fatbalovou kvalitou lepším Lázním příliš vzdorovat a od začátku byla na hřišti všude až druhá. Hru Lázní řídil ze středu zálohy skvělý Jiřinec, u nějž začínala mnoha z desítek lázeňských šancí, které však ve většině případů gólovou odezvu nenašly. Z těch mnoha šancí tam Lázním zapadly "pouze" tři pokusy. Ve čtrnácté minutě otevřel skóre Jaroslav Sak, na nějž o chvíli později navázal Petr Hospodářský a v závěru první etapy pak ještě zvýšil Jaroslav Sak na 3:0, čímž v podstatě už předem definitivně rozhodl.

Lázně polevily a Sulislav se trefila

Ve druhé půli si Lázně dovolily poněkud výrazněji polevit, až to možná trochu přehnali, jelikož jejich uvolněnost brzy potrestal Miroslav Hrad. Po této brance však už hosté dokázali hrát přesně to, co se od nich očekávalo a hru v poklidu kontrolovali. Vša pak ještě v závěru zkompletováním hattricku pjistil Jaroslav Sak. Lázně tak v Sulislavi zvítězili 4:1 a domlů vezou očekávané tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): My jsme neodehráli žádný zápas, ve kterém jsme podali nějaký ohromný výkon, zkrátka jsme jen zahráli to, co jsme měli a to, co se od nás čekalo, jestliže chceme i nadále patřit mezi přední týmy tabulky. Sulislav odvedla sympatický výkon, ale opravdu to byl přesto spíše soupeř pro takový ostřejší trénink. Zápas jsme v klidu kontrolovali a kdybychom vyhráli ještě výraznějším rozdílem, tak by se asi nikdo nedivil.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
J. Plešinger [-] - J. Mička [-] , L. Mička [-] , L. Laudát [-] , M. Řezníček [-] , M. Ichnatoyla [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-] , L. Gebert [-] , M. Bouzek [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - P. Rašín [-] , F. Vacata [-] , M. Pohlot [-] , D. Brunner [-] , R. Zabloudil [-] - J. Jelen [-] , P. Jiřinec [-] , P. Hospodářský [-] , K. Praizler [-] - J. Sak [-]

ŽK: 23. P. Hospodářský , 81. D. Brunner . ČK: 54. P. Hospodářský .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - PROPPER Radek (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.