2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia na hřišti soupeře opět bez bodů


Branky


1

Do Loučeně přijel B tým Bohemie Poděbrady, který na hřišti soupeře doposud nezískal jediný bod. Domácí šli v poločase do kabin s nejtenčím možným vedením 1:0. Během druhé půle domácí Loučeň přidala ještě jednu branku. Hosté sice snížili, ale oloupit domácí o body se jim nepodařilo. Body si ze hřiště soupeře neodvezli ani tentokrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neobuli střelecké kopačky

Úvod utkání patřil především hostujícím mladíkům, ovšem několik šancí, které si dokázali vytvořit především kombinační hrou, nevyužili. Domácí v mnoha případech podržel brankář Bednář, ať už v případě samostatných úniků či střílených centrů. 

 

Domácí ohrožovali svatyni Bohemie spíše sporadicky. Jednou z největších šancí viděli diváci po dlouhém pasu za obranu, ovšem Eklovi pokus o přelobování gólmana nevyšel. Úspěšnější byl ve 39. minutě Poulíček, jehož střela z přímého kopu zapadla přesně ke vzdálenější tyči - 1:0

Vyrovnat už nedokázali

Začátek druhého dějství se neslo v podobném duchu jako první půle. Hosté především svojí kombinační hrou dominovali, ovšem branku vstřelit nedokázali. Největší příležitost k vyrovnání měl ve 49. minutě Archalous, ten však svou hlavou nasměroval míč pouze na břevno a skóre na světelné tabuli se tak ani tentokrát nezměnilo. 

 

Trest pro rezervu Bohemie přišel v 61. minutě utkání. Při svém pokusu o kličku ve středu hřiště ztratil míč Buldra, domácí dokázali v rychlosti posunout míč až na hranici velkého vápna, kde se k odraženému balónu dostal Holánek, který svou střelou do protipohybu zvýšil na 2:0

 

Hosté se ve zbytku utkání zmohli už pouze na snížení, které přišlo v 79. minutě. Zima vystihl rozehrávku domácích, rychle posunul míč na Záhoru a ten poslal míč nekompromisně k tyči - 2:1.  



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Jakub Málek, hráč: “Soupeř vstřelil o jednu branku víc než my a z tohoto pohledu zaslouženě zvítězil. Za umělecký dojem se ve fotbale body nerozdávají a slova uznání k našemu výkonu ze strany domácích jsou pro nás jen slabou útěchou.”



Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - V. Löbl [-] , J. Vaněk [-] , J. Šulc [-] (54. P. Melčák [-] ) , J. Bašus [-] , D. Holánek [-] , M. Sutter [-] , J. Poulíček [-] , L. Holub [-] , J. Ekl [-] , L. Král [-] (70. O. Peterka [-] )

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Bělohoubek [-] , D. Havránek [-] , J. Archalous [-] (82. Z. Orestis [-] ) , M. Záhora [-] , O. Soukup [-] , D. Buldra [-] (62. J. Volráb [-] ) , J. Rezek [-] (77. T. Zima [-] ) , F. Souček [-] , R. Brtna [-] , L. Hruška [-]

ŽK: 24. J. Šulc , 55. D. Holánek , 72. V. Löbl - 16. L. Hruška .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Růžičková Karolína - MÄSIARIK Miroslav (N), RULC David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Ondřej Martínek
Tip experta: výhra hostů

Zatím se nám na hřištích soupeřů body získat nepodařilo, ale věřím, že bychom to mohli zlomit.