Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechii Vykáň se první zápas sezóny nevydařil


Branky


2

V neděli odpoledne hostila na svém hřišti rezerva Bohemie Poděbrady soupeře z Vykáně. Zatímco domácí měli po nevydařeném úvodu sezóny co napravovat, pro Čechii Vykáň byl tento zápas v novém ročníku soutěže premiérový. Úvodní zápas totiž nesehráli z důvodu karantény hráčů Kostomlat. Domácí nechali na úvodní zápas zapomenout a už do poločasu nasázeli hostům 3 branky. Do konce utkání přidali ještě 4 a po vítězství 7:3 si připsali první 3 body v letošním ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nepálili ostrými

První polovina utkání se nesla v duchu nahoru dolů. Domácí předváděli kombinační a technický fotbal, hosté ve středu hřiště zužitkovali zkušenosti a rychlími protiútoky znepříjemňovali život obráncům Poděbrad. První velkou příležitost utkání měli právě hosté. Po krásné kombinaci měl na míč na svých kopačkách Kramář, jeho střelu však Málek mezi tři tyči nepustil. Ani druhou gólovou příležitost hosté nevyužili. Po nevydařeném rohovém kopu domácích stáli čtyři hráči Vkáně tváří v tvář jedinému obránci Poděbrad. Vondrka však svojí šanci promarnil. 

Ve 21. minutě se domácí ujali vedení. Po Součkově přetaženém centru vyskočil nejvýše Buldra a uklidil míč do sítě - 1:0. O pár minut později se domácí radovali znovu. Po nádherné kombinaci se dostal k zakončení Soukup, který nedal Láskovi sebemenší šanci - 2:0. Hosté však zůstali aktivní, ve snížení jim opět zabránil Málek, kterého nerozhodil ani samostatný únik Vobořila. Hosté hrozili hlavně ze standartních situací. Žádnou však nedokázali v první půli využít. To potrestal těsně před odchodem do šaten Suchánek, který zužitkoval nedůraz v pokutovém hostí Vykáně. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0.   

Martínek obul střelecké kopačky

Úvod druhé půle se nesl v duchu té první. Hráči Čechie však šanci neproměnili ani tentorkát. S křižnou střelou Vondrky si znovu poradil skvěle chytající Málek. O chvíli později přišlo 10 minut, které patřily především svěřencům trenéra Soukupa. Tomu vyšel tah se střídáním, když na hřiště poslal Martínka a  ten byl u dvou vstřelených branek. Nejprve předložil Schulzovi míč tak, že mohl zakončovat do prázdné brány a nemýlil se - 4:0. O několik desítek vteřin sám uklidl míč pod horní tyč Láskovy svatyně a zvýšil na 5:0. V 60. minutě se Martínek znovu zapsal na střeleckou listinu, když pohlednou kličkou obelstil brankáře Vykáně - 6:0. Ten musel o několik minut později opustit hřiště poté, co ho z bezprostřední blízkosti napálil Záhora a do brány tak musel hráč z pole, konkrétně Oldřich Bajzlík. První gól hostů vsítil Martin Dlouhý, který z pokutového kopu poslal míč k levé tyči - 6:1. Gólová radost však hráčům Čechie Vykáň nevvydržela dlouho. O 2 minuty později dokonal svůj hattrick Martínek, který tentorkát pálil do rohu soupeřovi brány a navýšil opět náskok domácích 7:1. Hosté však zápas nezabalili a hráli pořád aktivně. To přineslo své ovoce když si Vobořil navedl míč podél brankové čáry a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Hanzlíka a ten šancí nepohrdl - 7:2. Hráči Vykáně přidali ještě jeden gól o 120 vteřin později, kdy Dlouhý potvrdil svoji skvělou kopací techniku, lobem překonal Málka a snížil na konečných 7:3.    



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Tomáš Kubánek, divák a hráč A mužstva: "Ačkoliv výsledek skončil výrazným rozdílem v náš prospěch, utkání hlavně z kraje tak jednoznačné nebylo. Na obou stranách bylo k vidění dost šancí. Zatímco my jsme po krásných kombinacích vstřelili tři branky, soupeře třikrát vychytal brankář Málek. Ve druhé půli už bylo rozhodnuto a tam už naše převaha byla obrovská. Hattrick nastřílel dobře hrající Martínek. Jediným mínusem utkání je nezvládnutý zápasu, kdy jsme dostali tři góly. Výsledek nám to trošku kazí."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - D. Schulz [-] (71. J. Archalous [-] ) , M. Čermák [-] (85. J. Bělohoubek [-] ) , J. Suchánek [-] (77. T. Zima [-] ) , D. Buldra [-] (46. O. Martínek [-] ) , O. Soukup [-] , M. Záhora [-] , J. Rezek [-] , F. Souček [-] (80. R. Lacina [-] ) , R. Brtna [-] , L. Hruška [-]

FK Čechie Vykáň
J. Láska [-] (62. O. Bajzlík [-] ) - M. Dlouhý [-] , R. Hanzlík [-] , T. Huráb [-] , E. Koubský [-] , F. Rosenkranz [-] , V. Zdich [-] , T. Vobořil [-] , M. Vondrka [-] , F. Novotný [-] , D. Kramář [-]

ŽK: 45. R. Brtna , 89. J. Rezek .
Hráči zápasu: J. Málek , O. Martínek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - RULC David (N), BLAŽÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích