Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po porážce s Lázněmi si Motor spravil chuť na Eružicích


Branky


0

Do Erpužici přijížděl Motor, jako jasný favorit, pro kterého byly tři body povinností. A tak nenechal nic náhodě a rozhodl dvěma záasy už v prvních deseti minutách a pak už výsledek jen kontroloval. Po výhře 3:0 tak veze ze hřiště posledního týmu tabulky povinné tři body. To Jiskra opět ztratila a toto utkání rozhodlo o tom, že už nemá naději se ve zbytku sezóny dostat z poslední příčky. Nyní ji pravděpodobně čekají poslední tři zápasy v této soutěži, a tak jí přejeme, aby si je naplno užila a hodně štěstí v nižší soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motor rozhodl v první desetiminutovce

Motor přistoupil k utkání zodpovědně, chopil se iniciativy a od začátku se tlačil do soupeřovy branky. A odměny se dočkal už velmi rychle. Po pěkné kombinaci se ke střele dočkal Karel Štrejn, na jehož pokus už nikdo nedosáhl. Neuplynulo ani deset minut a hosté se radovali podruhé. Tentokrát jejich slibnou šanci zmařil faul domácích ve vápně, a tak se Miroslav Štrejn postavil k odehrání pokutového kopu a nezmýlil se. Tím se nechali hosté trochu upokojit a mírně polevili. Stáel však měli jistou převahu a utkání v poklidu kontrolovali. V osmadvacáté minutě ještě pro jistotu navýšil po další pěkné kombinaci Karel Kříž a bylo rozhodnuto. Zbytek první půle už se v podstatě jen dohrával, i když je pravdou, že se opět stále více přitvrzovalo sudí musel začít udělovat více a více žlutých karet.

Záchlumí hrálo téměř čtyřicet minut v oslabení, deset z toho ve dvojnásobném

Ve druhé půli se hra víe vyronvala, zejména ale proto, že domácí se snažili soupeře dohnat tvrdšími zákroky, na které Motro reagoval stejným dílem. Takže se stalo to, že už v padesáté minutě poslal sudí předčasně do sprch vyhlášeného bouřliváka Miroslava Štrejna, který dokázal ve čtyřech odehraných utkáních nasbírat tři červené karty. Od té doby se do šancí dostávaly také Erpužice, i když je pravdou, že Záchlumí jim i v oslabení stačilo sekundovat a nastřelilo tyč, nebo i břevno. Ještě více prostoru však dostali domácí v jedenasedmdesáté minutě, když sudí vyloučil po druhé žluté kartě také Marcela Tóta. To zápas trochu zamotalo a diváci jen čekali, zda s touto výhodou Jiskra dokáže něco udělat, ale namísto toho se asi po deseti minutách nechal vyloučit také Milan Brůha a hrálo se už jen v deseti proti devíti. Za tohoto poměru už se zápas jen dohrával, ale přesto se domácí nevyhnuli ještě jednomu vyloučení, když inkasoval červeně zbarvenou kartu v závěru také Radim Kořínek. To už bylo ale vše, utkání skončilo 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Motor Záchlumí
Jiří Bracek: Hráli jsme celkem dobře, ale opět to bylo trochu tvrdší utkání, takže sudí udělil hned čtyři červené karty, na každé straně po dvou. Vše se rozhodovalo už v první půli, které skončila, stejně, jako konečný výsledek, 3:0. Ve druhé půli se soupeř dokázal zlepšit a musím říct, že nás soupeř celkem překvapil. Také měl nějaké šance a hrál poměrně dobře, ale my jsme nakonec svou roli favorita zvládli a potvrdili jsme, že jsme přeci jen lepším týmem. Hodně nám k tomu pomohly naše dvě rychlé branky, po nichž bylo vlastně hotovo. Tím jsme se uspokojili a dali jsme více prostoru soupeři. Celkově utkání hodnotím, jako povedené a klukům za výkon děkuji.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Brůha [-] , M. Kovačka [-] , R. Kořínek [-] - D. Slivca [-] , L. Bordeniuc [-] , F. Tesař [-] , A. Korbutiak [-] - J. Ševčík [-] , M. Soustružník [-] , J. Stibor [-] -

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Koníček [-] (70. M. Vácha [-] ) , L. Hrabák [-] , M. Tót [-] , P. Thoma [-] - P. Kříž [-] , K. Štrejn [-] , K. Kříž [-] , D. Kasič [-] (51. M. Pavelka [-] ) , V. Malík [-] - M. Štrejn ml. [-]

ŽK: 2. M. Brůha , 25. J. Ševčík , 31. M. Kovačka , 80. F. Tesař - 26. P. Kříž , 62. M. Tót , 84. K. Kříž . ČK: 78. M. Brůha , 88. R. Kořínek - 50. M. Štrejn ml. , 71. M. Tót .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - KOŘÍNEK Přemysl (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.