Erpužice dorazily sice v jedenácti, ale Stráž o postup neobraly


0

Zápas mezi Stráží a největším out-siderem soutěže dopadl přesně podle očekávání. Stráž si suverénním způsobem dokázala zápas ohlídat a užít a nakoenc pobavila své příznivce hned patnácti zásahy do sítě slabého soupeře. Po totální demolici Erpužic už tak Sokolu zbývá jen jediné, a sice oslavit své druhé místo, které znamená šanci postupu. Erpužická demolice naopak jen podtrhla velmi špatnou sezónu a je téměřjisté, že Jiskru v příštím roce v této soutěži neuvidíme. Končí poslední s ostudným skóre 17:153.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž zahodila penaltu, pak ale pálila ostrými

Stráž začla až překvapivě opatrně a soupeře jen tak v poklidu přehrávala a unavovala. Zpočátku se jí ale vůbec nedařilo, nevyužila několika mála šancí a Miloslav Jedlička dokonce zahodil i penaltu. V šestnácté minutě jí vše dodala na kopačky klid branka již přesného Miloslava Jedličky a od té doby už mělo utkání jednoznačný spád, i když se na další góly muselo ještě chvíli čekat. Po půlhodině hry ale Erpužice totálně odpadly a začala domácí kanonáda. Během patnácti minut se trefili postupně ještě Karel Pták, Karel Pták znovu, František Veselý, Miloslav Jedlička, Aleš Rada a Aleš Rada znovu, a to dokonce v jediné minutě, a bylo rozhodnuto. Stráž vedla po půli 7:0 a o jejím postupu nebylo sporu.

Erpužice se nevzepřely

Jiskra už neměla žádné síly, aby se zápasem ještě něco udělala a pokusila se alespoň snížit. A tak byla celé druhá půle jen v režii Stráže a odehrávala se na jediné polovině. No, a branek padalo opět mnoho. Už po dvou minutích se trefil již potřetí Miloslav Jeldička. O tři minuty déle se Miloslav Jedlička trefil znovu a pak už to opět šlo, jako po másle. V tomto pořadí se trefovali ještě Luboš Ondřich, opět Miloslav Jedlička a opět Luboš Ondřich, pak Lukáš Koubek, Daniel Rubant a v poslední minutě zápasu ještě završil utkání patnáctým gólem Vlastimil Svoboda. Stráž tak nakoenc hladce zvíětzila 15:0 a sebrala poslední tři body, kterými si zajistila uhájení druhého místa.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Milan Tokar: Dorazil k nám úplně nejslabší možný tým, ale my jsme ho hlavně nechtěli podcenit. Už tak nás dost překvapilo, že dorazil v tolika lidech a hrál v plném počtu. Takže byl náš úvod trochu slabší, ale pak jsme se chytili a dopadlo to, jak to dopadlo.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice s k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - D. Rubant [-] , V. Borys [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Novotný [-] , V. Svoboda [-] - B. Borys [-] (46. A. Karban [-] ) , K. Pták [-] , M. Lapský [-] , F. Veselý [-] (69. P. Svoboda [-] ) - M. Jedlička [-] (71. L. Koubek [-] ) - A. Rada [-] (46. L. Ondřich [-] )

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Kovačka [-] - D. Slivca [-] , J. Uhlíř [-] , M. Šustr [-] , A. Korbutiak [-] - J. Stibor [-] , J. Kořínek [-] , V. Uhlíř [-] , L. Bordeniuc [-] , J. Bělohorec [-]

Místo: Stráž. Počet diváků: 205. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - TVRZICKÝ Zdeněk (N), KOŘÍNEK Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.