2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov vydřel remízu


Branky


7. M. Houfek , 56. M. Houfek - 72. J. Cahel , 89. A. Najser
8

Report zaslal Jan Smékal. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Slavkov hrál ve Větřkovicích naposledy na podzim 2018 a domácí se tenkrát radovali z vítězství 4:3. Vzhledem k dlouhé zápasové pauze bylo na hráčích obou týmů vidět, že se na zápas velmi těší. Počasí jim přálo a i divácká kulisa byla více než důstojná. Hosté přijeli i se svým nejlepším střelcem Antonínem Najserem, zatímco v domácím týmu došlo oproti loňské sezoně k velkému množství změn. Pro Větřkovské se tak jednalo o první společný soutěžní zápas v této sestavě.

 

Na začátku zápasu to ale nebylo vůbec patrné, protože hned v 7. minutě si navedl domácí Michal Houfek míč téměř až od půlící čáry na pravou stranu hřiště, kde z 25 metrů vypálil a ke štěstí domácích míč skočil před brankařem na terénní nerovnosti a skončil v síti. Lepší vstup do utkání si domácí nemohli přát. Hned v 10. minutě se pokusili Slavkovští odpovědět centrem Antonína Najsera z pravé strany. Hlavičkou neúspěšně zakončoval Martin Frey. Ve 14. minutě domácí Roman Lichovník vyzkoušel své štěstí z přímého kopu z pravé strany hřiště. Jeho pumelice proletěla těsně vedle levé šibenice hostující branky. V 15. minutě zakončoval opět domácí Michal Houfek, který využil nepřesné rozehrávky hostujících obránců a dostal se do zakončení na levém rohu malého vápna. Jeho střela ovšem nebyla úspěšná. Ve 24. minutě pomohl domácímu brankaři Jirka Hopp, když vykopnul míč z brankové čáry po střele hostujícího hráče z 20 metrů. Ve 26. minutě střílel z velké dálky nad bránu Roman Lichovník. Ve 27. minutě se dostal do úniku domácí Michal Houfek, jemuž ale hostující brankař dobrým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a jeho ránu z 10 metrů vyrazil. Slavkovští odpověděli střelou Davida Vrbického z malého vápna, který ale po centru zprava zamířil nad branku. V 39. minutě se hostující hráči dostali do nebezpečného zakončení po rohovém kopu. Míč ale skončil bedle branky. Ve 42. minutě se hostující hráči dostali do šance opět po centru tentokrát z levé strany. Domácí brankař si ale s hlavičkou poradil. Ve 43. minutě zkusil štěstí ještě Antonín Najser, který střílel z levé strany hřiště těsně vedle pravé tyče. To bylo v prvním poločase vše a Větřkovští odcházeli do šaten zaslouženě s jednogólovým vedením.

Hosté dokázali srovnat

Druhý poločas začal náporem Větřkovských hráčů, kteří nastoupili do druhého poločasu beze změn. Zato hostující trenér provedl hned tři změny, kdy do útoku poslal dva nadstandardně fyzicky vybavené hráče, kteří měli za úkol rozrážet defenzivu domácích. Kanonýr Antonín Najser, který hrál v prvním poločase na hrotu, se posunul díky této taktické změně na levé křídlo. Ve 46. minutě střílel neúspěšně z 30 metrů domácí Dominik Novák. Hosté odpověděli hlavičkou Michala Gavendy po přímém kopu, která skončila vedle pravé tyče. Svou ostrou levačkou zaměstnal hostujícího brankaře ve 49. minutě Roman Lichovník, kdy ho donutil vytáhnout parádní zákrok proti své střele z přímého kopu z 30 metrů. Do zakončení se dostal hned poté v 50. minutě také domácí Michal Houfek, který ale svou střelu z 16 metrů namířil těsně vedle branky. V 56. minutě byl už ale úspěšný, kdy předvedl parádní zakončení. Uvnitř vápna zády k bráně si levou nohou dostal balon do vzduchu a pravou ho z otočky volejem poslal přímo do pravé šibenice branky hostí. Větřkovice se tak dostaly do vedení 2:0. O dvě minuty později se dostal znovu Michal Houfek do samostatného úniku, který se mu ale kvůli dobře se vrátivšímu obránci nepodařilo úspěšně zakončit. V 60. minutě se zase dostali do hry hosté, kdy zakončoval hlavou Jiří Bajgar těsně vedle levé tyče po centru z pravé strany. V 62. minutě zakončil domácí Michal Houfek z pravé strany z velkého úhlu těsně vedle levé tyče. V 68. minutě vyslal hostující Jakub Cahel nebezpečnou střelu z přímého kopu z 30 metrů, která byla domácí obranou tečována a prolétla těsně nad břevnem domácí branky. V 70. minutě zakončil po sklepnutí svého spoluhráče hostující David Vrbický z 20 metrů. Zamířil ale po zemi těsně vedle pravé tyče. V 72. minutě chytil domácí brankař střelu Antonína Najsera doprostřed brány z 20 metrů. V 73. minutě už se ale hosté radovali ze snížení. Po dlouhém autovém vhazování z pravé strany se k zakončení v malém vápně dostal Jakub Cahel a dokázal prostřelit domácího brankaře. V 78. minutě se situace téměř opakovala, ale tentokrát po autovém vhazování tento hráč zamířil nad branku. V 89. minutě měl domácí brankař potíže s hlavou tečovaným nákopem, ale nakonec dokázal dostat míč do bezpečí. V téže minutě se dostali ke slovu také po delší době domácí. Jmenovitě Lukáš Chlebík vyslal svou střelu z 20 metrů k levé tyči. Brankař ale dokázal zasáhnout a míč vyrazit na roh. Hosté se přece jen dočkali vyrovnání v 91. minutě, kdy jeden z hostí dokázal sklepnout dlouhý nákop na penaltě doprava, kde se do míče z 11 metrů opřel svojí levačkou Antoní Najser a nedal domácímu brankaři šanci zasáhnout. Poté již následoval hvizd rozhodčího, který ukončil toto utkání za remízového stavu 2:2. Vzhledem k průběhu utkání lze tento výsledek označit za spravedlivý.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - J. Hopp [-] (72. P. Lichovník [-] ) , D. Chudík [-] , R. Lichovník [-] , D. Novák [-] , M. Rozehnal [-] , J. Vavroš [-] , L. Fojtík [-] (79. E. Mika [-] ) , L. Vaněk [-] , L. Chlebík [-] (89. A. Vymazal [-] ) , M. Houfek [-]

TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Slavík [-] , D. Pavelek [-] (46. M. Gavenda [-] ) , A. Honka [-] (70. O. Marek [-] ) , F. Kvarčák [-] - M. Frey [-] , D. Vrbický [-] , J. Pavelek [-] (46. J. Cahel [-] ) , J. Bajgar [-] - L. Ulrich [-] (46. F. Dziadkoviec [-] ) , A. Najser [-] -

ŽK: 30. M. Houfek , 75. R. Lichovník - 30. A. Najser , 75. J. Cahel , 80. F. Kvarčák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAVELEK Karel - MIČKA Petr (N), KOVALČÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů