Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice daly sedmičku Litultovicím


16

Vávrovice vyhrály o šest gólů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Litultovice si přijely v sobotu pro potupný debakl do Vávrovic. Vávrovice začaly demolici Litultovic už po dvanácti minutách, kdy na konci rychlé kombinační akce stál Jan Lichovník – 1:0. Za pět minut později vnikl do vápna jeho bratr Jakub a přihrávkou pod sebe našel Chryczyka, který neomylně zavěsil – 2:0. Snížit mohl kapitá Haas, ale jeho střela skončila jen na tyči. Ve 26. minutě si oba akci zopakovali a výsledkem byl třetí gól v síti Litultovic – 3:0. Pět minut před pauzou napřáhl litultovický Doležel a jeho střela zaplula za záda brankáře – 3:1. V závěru poločasu mířila střela hostujícího Doležela do prázdné brány, ale jeho pokus vykryl hlavou domácí obránce.

Vávrovice přidaly další čtyři

I ve druhém poločase pokračovaly Vávrovice ve svém střeleckém galapředstavení. Hosté mohli být rádi, že dostali pouze sedm gólů. V 57. minutě oslovil přihrávkou Chryczyk Jana Lichovníka, který byl nemilosrdný – 4:1. O minutu později vyrazil střelu Leváka hostující gólman pouze před sebe a Jakub Lichovník s přehledem dorazil míč do sítě – 5:1. Čtvrthodinu před koncem vydláždil Mrusek krásnou uličku pro Schneidera a ten zavěsil na zadní tyč – 6:1. Sedm kulí jako v sarajevu to bylo v poslední minutě, když pečetil výsledek z pokutového kopu Mrusek – 7:1. Penalta byla nařízená za nastřelenou ruku.

 

Vávrovice v příštím kole jedou do Štítiny. Litultovice doma přívítají Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): I když jsme měli problémy se sestavou, tak jsme zápas zvládli super, i když jsme mohli vyhrát mnohem více.

TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (hráč): Celý zápas jsme byli o x kroků pozadu, domácí nás přehrávali úplně ve všem a zaslouženě nás deklasovali. Nezbývá než jim sportovně pogratulovat.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] (64. D. Šenk [-] ) , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] (64. F. Mrusek [-] ) , J. Schneider [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Drápal [-] , O. Minarčík [-] , O. Haas [-] , L. Hlub [-] , V. Toporčák [-] (67. O. Adamčík [-] ) , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , M. Šeuer [-] , S. Konečný [-] (64. Š. Šťavík [-] )

ŽK: 14. O. Levák , 79. J. Lichovník - 23. S. Konečný , 77. O. Minarčík .
Hráči zápasu: J. Lichovník .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ŠAFAŘÍK Pavel, LICHOVNÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Ruku do ohně bych za to nedal, ale tipuji jedničku.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

domácí tým využije svého prostředí a uspěje

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích