Štítina vyhrála nejtěsnějším rozdílem


Branky


21

Domácí rozhodli tečovanou střelou po půl hodině utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

V nedávné době jsme se utkali s "kylkama" dvakrát v Cisarak cupu a pokaždé vyhráli.Hráli jsme doma? Hráli.Máme víc bodů? Máme. Také sázkaři nám věřili. Takže jsme byli favorité zápasu,ale s tím se jaksii neumíme popasovat. Asi jsme od začátku byli zlehka více u míče,taky Štítinský Vavrečka byl ten první kdo se dostal do gólové šance,ale z levého úhlu jen trefil brankáře Richtra. Pak se půl hodiny nic světového nedělo až při závaru v pokutovém území hostů, kdy se balón střídavě odrážel od hráčů, čehož využil Tomáško a snad (prý) z pomocí teče propálil rukavice Richtra - 1:0. Při střele se však zranil a byl nucen vystřídat. Za zmínku dále stojí druhý brejk Vavrečky,jemuž v poslední chvíli unikl míč z pod kontroly a Richter si mičudu schoval do rukavic. Dále střela hostujícího taky Vavrečky ale Michala, ta se jen těsně nevešla do horního levého rohu brány.

Štítina výhru udržela

Po změně stran předváděla obě mužstva takový všeljaký fotbal. Jestli chtěli hosté pomýšlet na body, měli by asi předvést více než čtyři střely za zápas byť té Frunckové, jenž byla tečovaná chybělo hrozně málo aby skončila v síti!! Tady se vyznamenala naše jednička v bráně. Reflex Vitáska byl znamenitý, byť věkově patří mezi pamětníky minulého století, stále má mrštnost hladové kobry!! A střela Michala Vavrečky míříci pod břevno ale do středu,byla jistě kontrolováná Vitáskem. U nás pro změnu pálili suprové šance Marek Vitásek a do třetice z brejku Vavrečka. - Nevadí, náš forvard dozajista v budoucnu určitě svými góly zajistí mnoho bodů do pomyslné kasičky!! To příjde!!

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Klubový web: Holt pro neproměněné šance jsme se takhle strachovali o body až do konce zápasu. Druhé čisté konto ve čtvrtém kole však těší a hřeje.

FK Kylešovice
René Černohorský (trenér): Dnes jsme v žádném případě neměli prohrát. Byl to remízový zápas a domácí se museli bát o výsledek až do poslední minuty zápasu. Dostali jsme náhodný tečovaný gól. Je škoda, že z podobných šancí na druhé straně nepadla branka. Chybělo nám dnes fotbalové štěstíčko. Domácím gratuluji k výhře, přesto si myslím, že jsme je potrápili a jako favorita zaskočili.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Krumpholz [-] (54. P. Hřivnáč [-] ) , V. Watzlavik [-] (54. F. Graf [-] ) , V. Tomáško [-] (37. M. Vitásek [-] ) , D. Vavrečka [-] , M. Harasim [-] , P. Stoklasa [-] (73. L. Postulka [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Lehnert [-] , D. Watzlavik [-] , J. Gattnar [-]

FK Kylešovice
T. Richter [-] - M. Vavrečka [-] , P. Kozelek [-] , V. Černohorský [-] , D. Škulavík [-] (76. P. Adamczyk [-] ) , M. Sedláček [-] , F. Otipka [-] , J. Fruncek [-] , P. Kozelek [-] , P. Anděl [-] , M. Rampáček [-]

ŽK: 63. P. Hřivnáč .
Hráči zápasu: D. Vavrečka - D. Škulavík , F. Otipka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRBA Martin - HENNIG Antonín, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2020 22:57
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

U Kylešovic záleží jak se poskládají - proto to vidím na domácí tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím našemu týmu a 3 body zustanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza